Ai visat Diamant ?

Daca ai visat Diamant:
  • Vei suferi o mare paguba.
  • Diamanul este cea mai pura si mai rezistenta piatra pretioasa, care simbolizeaza deplinatatea psihica. Adesea diamantul este simbolul gandurilor limpezi, prin cere omul se concentreaza asupra succesului in viata, a atitudinii hotarate fata de oamenii care vor sa ne intimideze (vezi, de asemenea briliante). .
  • Fericire inselatoare - cercel cu - lene - colectionand - sperante desarte - cumparand - probleme financiare - dai - esti tratat cu ipocrizie din partea unor oameni dragi tie - daruind cuiva drag - ghinion - inhitind - noroc - gasind - bogatie mare prin casatorie - gasind la partener - nefericire in casatorie - pierzand - neplacere, vei fi lipsit de un lucru placut si trebuincios - primind - iluzii de scurta durata - purtand - distinctie tocmind si rascumparand - vei scapa de un mare castig - vazand stralucind - vei scapa de o mare primejdie.
  • De vei visa ca gasesti un diamant sau alta piatra scumpa, semn de bogatie si poate prevestire a unei casatorii inseamna de vei visa ca aduni diamante- vei face multe eforturi la viata ta, dar cu prea putine rezultate diamante de vei primi- stare sufleteasca proasta vei avea diamant de vei visa ca ai pierdut- se anunta niste lipsuri, niste mici necazuri.