Ai visat Excremente ?

Daca ai visat Excremente:
  • Detalii sau elemente inutile, care se cer inlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care iti obstructionau evolutia.
  • Excrementele din vis nu au nici o legatura cu cele din realitate. Excrementele sunt interpretate pozitiv, fiind ingrasaminte agricole care stimuleaza cresterea. 
  • In mute cazuri, excrementele din vis prevestesc un castig de bani sau talmacirea caracterului. 
  • Eliminarea excrementelor indica generozitate sau simtul ordinii, iar constiparea reprezinta zgarcenie, pedanterie, dorinta de dominare, dar si teama de o pierdere, eventul o pierdere de bani. Unii psihanalisti au interpretat eliminarea excrementelor ca fiind simbolul castrarii. Freud afirma ca in cazul in care copii viseaza excrememnte, inseamna ca acestia au suferit o pierdere. Acest lucru se petrece mai ales din cauza educatiei exagerate a copilului mic, aceasta fiind una dintre radacinile nevrozelor de mai tarziu si a problemelor sexuale. Psihoterapeutii moderni au o parere asemanatoare considerand lipsa dragostei la varsta adulta ca fiind cauzata de o educatie exigenta (vezi fecale, golirea intestinului, toaleta) .
  • Bogatie mare, noroc financiar important - a le produce - frica, lacomie, sadism - a le vedea - beneficiu neasteptat - a manevra - situatii dificile - de animale - succes in general - de om - castig in bani - diaree - schimbari - normale - beneficii.