Ai visat Inima ?

Daca ai visat Inima:
  • Trebuie sa te jertfesti pentru fericirea altora - batai de - te indragostesti - batand - veste buna - insangerata - paguba, nenorocire - din cartile de joc - iubire si prietenie - dureroasa - boala periculoasa - mancand - dragoste adultera, vei face amor cu persoana mult dorita - strapunsa - dispret - sangerand - vei fi jignit, defaimat, dispretuit.
  • De vei visa ca mananci inima, cu dragostea vei avea de-a face, dar nu in casa ta, ci ,,in deplasare inima plina de sange de vei vedea, in vis- situatie proasta in relatiile cu ceilalti inseamna inima batand- vei primi o veste buna.
  • Adesea visul in care apare inima este un avertizment. De cele mai multe ori este vorba de o boala (uneori la rudele apropiate). Inima din vis simbolizeaza nevroza, care se instaleaza in urma conflictelor din relatiile interumane. In unele culturi, inima este considerata locul unde se afla sufletul.
  • Daca visati ca va doare inima, inseamna ca aveti probleme sufletesti, poate un necaz in dragoste, legat de o inima franta.