Ai visat Ou ?

Daca ai visat Ou:
  • Semn bun, bunastare, prosperitate, nastere usoara, sperante matrimoniale;- clocit- cearta;- colorat- petrecere;- coji de- moartea unei rude, doliu;- cumparand- paguba, nemultumire;- cumparand multe- onoarea ta ve spori;- cu puncte de murdarie- sperante neamplinite;- de argint- proces, pierdere;- de aur- folos mic;- de gaina mancand- vei avea un an bun;- fierbi- vorbe rele;- galben vopsit- boala;- intregi- abundenta;- jumari de- vei zace in pat;- luand din cuib- te vei casatori cu un (o) vaduv(a);- mai multe intr-un vas- beneficiu frumos;- proaspete- noroc de care trebuie sa profiti;- mancand- an bun, logodna fericita;- prjind- esti o personalitate inchisa si rezervata;- rosii- dusmanii te urmaresc cu ganduri rele, primejdie;- rosu aprins- primejdie mare de foc;- sparte- cearta in familie, nenorocire;- spargand- lauda, onoruri;- stricate- te confrunti cu o stuatie potrivnica;- tinand in mana- castig;- vazand- afaceri bune;- vazand in mari cantitati- copiii iti sunt caracterizati drept suflete nobile;- vopsite- zile imbelsugate si indelungate, faci raport la serviciu.
  • (Vezi si omleta).Daca visezi ca mananci oua, vei avea parte de sanatate.Daca visezi ca gasesti oua proaspete in cuibul gainii, vei avea succese financiare daca muncesti mult.
  • Oua rosii de vei visa, primejdie de foc inseamna; oua de vei vedea, in vis, ai sau vei avea copii buni, bine iti va fi in tot ce faci; oua spargand de vei visa- vei avea un succes apreciat si de cei din jur; oua de vei cumpara- nu e semn bun; oua fierband, i vis, in viata reala cineva te vorbeste de rau.
  • De vei visa oua, e semn de castiguri, mai ales in cazul medicilor, pictorilor si al negustorilor de oua; de vei visa oua sparte , e semn foarte rau; vei avea niste pierderi care te vor afecta foarte mult.
  • Oua a cumpara - semn nu prea bun,atentie.
  • Ou a fierbe - a fi- cineva te vorbeste de rau.
  • Oua multe, la un loc - prevestire a unei bucurii.
  • Ouand - gaina- bani neasteptati.
  • Oul / ou - In vechea traditie a societatilor omenesti, oul este smbolul femeii. Daca o femeie insarcinata se va visa tinand in mana un ou, e semn ca va naste o fata. De asemenea, daca o femeie insarcinata se va visa primind un ou fara coaja, tot fata va naste. Se zice ca daca te visezi cumparand oua, inseamna ca nu iti vei cheltui banii cum trebuie. Oricum, visul nu prevesteste de bine. Oua stricate de vei visa te vei confrunta cu dificultati in viata dezi cu zi. Oua sparte de vei visa, semnul e rau, vei avea pierderi importante. Oua proaspete de vei vedea in vis, un noroc iti va iesi in cale. Ouale proaspete mai inseamna si faptul ca vei avea copii buni. Oua fierband, in vis, inseamna ca exista anumite persoane care te vorbesc de rau. In traditia vechilor persi, oua mai multe la un loc, vazute in vis, prevestesc o bucurie.