Vise cu litera "D"

1 Dafin - Dafinul, intotdeauna verde, este un simbol arhetipal. Inca din antichitate, o coronita impletita din ramurile sale prevestea glorie si cinste. Persoana care in vis se impodobeste du dafin, mai are inca multe de asteptat de la viata. Frunzele de dafin simbolizeaza prosperitatea (vezi, de asemenea copac, frunza, coronita, verde). .
2 Dafin - Semn bun, schimbare si dragoste din partea pretenilor .
3 Dafin - Schimbare, dragostea prietenilor- avand- stima- flori- spulberarea sperantelor- inflorit- dragoste fata de un prieten.
4 Dansand de te visezi - Neplaceri in casnicie.
5 Dans - Simbolizeaza varstele vietii, al pasiunii si al dorintelor, sentimentele si sexualitatea. In vis apare, adesea, jocul cu focul, care aminteste de oboseala zilnica si uneori marele eveniment al unui bal (vezi, de asemenea bal), care trebuie sa ne aduca implinirea dorintelor sexuale. Uneori, visam ca dansam in ceata (vezi ceata), iar cest vis indica faptul ca trebuie sa renuntam la sentimentele nesigure (vezi, de asemenea vals).
6 Dans - Dans cu oameni mai multi, dans in general- vis bun, s-ar putea sa ti se implineasca o dorinta.
7 Daruri oferind - Vei pierde o suma de bani.
8 Daruri primind - Castig neasteptat.
9 Dar - Daca visezi ca primesti un cadou inseamna ca vei avea o viata sociala linistita si noroc in problemele banesti Daca visezi ca dai cuiva un dar inseamna ca iti vei asuma o serie de responsabilitati carora le vei face fata .
10 Dar - Prefacatorie - cumperi un - descurajare din cauza unei depresiuni nervoase - dand - vei avea bogatii, mare placere, succes personal - decorativ - trebuie sa iei o decizie importanta - de la o femeie - prietenie - de flori - suflet sensibil - ducand - salvarea unor probleme - facand - nerecunostinta - folositor - participi la un mare eveniment - ferind sa - l iei - vei pierde o suma importanta de bani - impartind - vei cunoaste prieteni buni si sinceri, vesti despre avere si bogatie - in aur - viclenie, minciuna - in bani - necaz, suparare, mizerie, te lupti cu greutati mari - primind - castig neasteptat, munca perseverenta - primind de la un om puternic - schimbare de soarta.
11 Dand de pomana - Recunostinta din partea celor apropiati.
12 Dand mana cu cineva - Vesti bune de la prieteni.
13 Deal suind - Vei izbandi in ceea ce ti-ai propus.
14 Deal - Daca visezi ca urci un deal vei reusi in noile tale intreprinderi Daca visezi ca stai intins sau in picioare pe varful unui deal inseamna ca vei avea o conditie financiara buna .
15 Deal - Speranta, inaltare, bine meritata, depasirea dificultatilor - cu arbori inalti - castig - cu arbori verzi - speranta justificata - in varf - greutati in familie - rostogolire pe un - traversezi o perioada grea din punct de vedere sufletesc - privesti la un - speranta - suind pe un - greutati, vei izbuti in ce ti - ai propus - suind si neajungand - nu vei izbuti in ceea ce doresti - urcand - suparare in familie varf de - scapi de piedici si obstacole, totul merge bine la serviciu - zarind - indeplinirea sperantelor.
16 Decoratii - Munca multa si bucurii.
17 Decoratii - Daca vezi uniforme sau alte costumatii care au decoratii sau ornamente cu snururi aurii inseamna ca esti pe cale sa primesti o slujba mai buna .
18 Decoratii - Merite - pierzand - te astepti la lucruri rele - primind - bucurie, stima, onoare - purtand - mare trecere, onoruri - vazand pe piept - multa munca si bucurie.
19 Degetar - Vei participa la intrigi.
20 Degetar - Daca visezi ca dai cuiva un degetar inseamna ca vei avea noroc in dragoste Daca visezi ca pierzi un degetar inseamna ca vei avea un accident minor .
21 Degetar - Calomnie, schilodire - avand - osteneala - de argint - mandrie excesiva - pierzand - nedreptate - purtand - calomnie, participi la intrigi.
22 Degete lipsindu-ti - Nenorocire, boala.
23 Degete mai multe la o mana - Castig in afaceri, prosperitate.
24 Deget - Degetele reprezinta simtul tactil si partea mainii care simbolizeaza dorinta unei mari capacitati de actiune. In vis va puteti juca cu degetele, de aceea este important sa retineti obiectul cu care va jucati. Cine isi pierde un deget, in realitate ar putea sa apuce pe un drum gresit. Daca in vis aveti degetele mult prea mari, inseamna ca doriti sa obtineti ceva greu de castigat, poate imbunatatirea situatiei financiare.Degetele mari nu simbolizeaza hotia, ci faptul ca veti profita de o situatie favorabila. Daca visati ca va taiati unghiile, dupa parerea talmacitorilor indieni de vise, veti trece printr-o peroada grea. Cine isi murdareste degetele, are dificultati in a termina o lucrare sau este inconjurat de oameni care ii cer imposibilul (vezi, de asemenea brat, degetul mare, mana).
25 Deget - Daca visezi ca te tai la un deget sau ca indrepti acuzator un deget spre cineva este semn ca vei fi nemultumit de prietenii in care aveai incredere.
26 Deget - Sanatate buna, fericire in casa- a taia- nefericire- a te durea- boala nervoasa- inele pe- castiguri banesti- lung, frumos- vanitate periculoasa- lipsind- nastere, familia ta va spori- mai multe decat cinci la o mana- prietenie, fericire, castig- mai multe- castig- multe- milostenie- taiate- vei pierde prieteni credinciosi- te dor- boala, nenorocire- vazand ca este puternic- despagubire cu mari foloase.
27 Descult ca esti - Te asteapta mari neajunsuri materiale.
28 Descult - Prevedere rea, saracie, lipsuri - a merge - mizerie - fiind altul - te asteapta mari neajunsuri materiale - fugind - ghinion - umbland - saracie.
29 Dezbracat visandu-te - Sa te astepti la mari lipsuri materiale.
30 Dezbracat - Lene multa prevesteste.
31 Diamant - Vei suferi o mare paguba.
32 Diamant - Diamanul este cea mai pura si mai rezistenta piatra pretioasa, care simbolizeaza deplinatatea psihica. Adesea diamantul este simbolul gandurilor limpezi, prin cere omul se concentreaza asupra succesului in viata, a atitudinii hotarate fata de oamenii care vor sa ne intimideze (vezi, de asemenea briliante). .
33 Diamant - fericire inselatoare - cercel cu - lene - colectionand - sperante desarte - cumparand - probleme financiare - dai - esti tratat cu ipocrizie din partea unor oameni dragi tie - daruind cuiva drag - ghinion - inhitind - noroc - gasind - bogatie mare prin casatorie - gasind la partener - nefericire in casatorie - pierzand - neplacere, vei fi lipsit de un lucru placut si trebuincios - primind - iluzii de scurta durata - purtand - distinctie tocmind si rascumparand - vei scapa de un mare castig - vazand stralucind - vei scapa de o mare primejdie.
34 Diamant - De vei visa ca gasesti un diamant sau alta piatra scumpa, semn de bogatie si poate prevestire a unei casatorii inseamna de vei visa ca aduni diamante- vei face multe eforturi la viata ta, dar cu prea putine rezultate diamante de vei primi- stare sufleteasca proasta vei avea diamant de vei visa ca ai pierdut- se anunta niste lipsuri, niste mici necazuri.
35 Diavol - Vei fi multumit in casnicie dar vei avea necazuri in afaceri.
36 Diavol - Diavolul este un inger cazut. In vise, el descopera slabiciunile de caracter sau laturile fragile din suflet. Diavolul indica si o gandire unilaterala, interesata numai in castiguri. Daca visati ca vorbiti cu un diavol, inseamna ca trebuie sa va feriti de o persona din anturaj, care nu va vrea binele. Daca sunteti atacat de un diavol, in realitate nu va stapaniti si nu sunteti galant.
37 Diavol - Daca visezi un diavol prietenos te poti astepta ca anumite persoane sa incerce sa te abata de la calea cea dreapta si de asemenea la o boala neasteptata Daca visezi ca esti mai puternic decat diavolul iti vei face griji din cauza unor persoane nesincere .
38 Dihor - Nenorocire.
39 Dihor - Inselaciune, tradare - a prinde - ereditate, mostenire buna - pielea lui ca porti - noroc in dragoste - prinde - mostenirea unei averi insemnate - vazand cum fuge - nenorocire, ghinion, paguba.
40 Dinti durandu-te sau scotandu-i - Vei fi ispitit de afaceri dubioase.
41 Dinti - Cu dintii este mestecata mancarea si astfel, prin hranire, se realizeaza incarcarea cu energie. La baza acestei imagini se afla elemente agresive. Daca visati ca va pierdeti dintii, inseamna ca veti suferi o pierdere considerabila de energie. In anumite cazuri chiar slabirea potentei ceea ce indica faptul ca dintii pot fi talmaciti si din punct de vedere sexual. Spre exemplu muscaturile din vis indica faptul ca ati dori sa va mancati partenerul, din prea multa dragoste. Daca fetele tinere viseaza ca isi pierd dintii, acesta este un semn ca isi vor pierde virginitatea sau vor avea probleme in relatiile interumane. Dintii care cad in vis simbolizeaza sentimentele de vina, care ne macina in dragoste. Conform celor mai recente cercetari americane in domeniu, caderea dintilor este legata de perioada critica din viata barbatilor si de menopauza femeilor, mai ales daca, la persoanele respective, acest vis se repeta un anumit timp. La acesta conceptie moderna adaugam si opinia talmacitorilor egipteni de vise - si a lui Artemidoros, referitor la cadera dintilor, veti avea un mare necaz, o ruda ar putea muri.
42 Dinti - Dinti frumosi de vei visa, sanatate foarte buna inseamna dinti urati, stricati, de vei visa- semn ca dificultatile ca necazurile tale sunt pe terminate si ca vei avea spor in munca de visezi ca iti cad dintii, castig se anunta dinti de aur sau de argint de vei visa, bogatie inseamna dinti lungi- intristare dinti de sticla de vei visa ca ai- semn foarte rau, boala si moarte prevestesc.
43 Dinte - Vezi masea.
44 Dinte - Alb - onoare, frumusete, succes, vanitate - alb cazand - sanatate fragila - alb si frumos - vei avea copii sanatosi - cadea - nenorocire mare, vei auzi de moartea cuiva - a - i scoate pe ai tai - neangrijire, lenevie - ai scoate pe a - i altora - suparare mare, moarte - a pune - intristare, nefericire - cariat - chefuri - cazandu - ti - nenorocire, boala, moartea unui prieten, doliu in familie - cazand si avandu - l din nou - castig prelungit - crescand - sarcina - curatind - te vei osteni pentru altii - de argint - cinste - de aur - onoare, bogatie - de stila - boala si moarte - durandu - te - vei fi ispitit in afaceri dubioase - durere de - neplacere - gaunosi - tovarasi rai - gura fara - marirea eforturilor pentru stapanirea situatiei - lungi - intristare, insucces in afaceri - lungi avand - amareala - grebla fara - pierzi definitiv dragostea partenerului frumosi - sanatate, bani - frumos avand - lipsuri de bunuri - luand si punand la loc - vei repara o paguba - negri - inceputul nenorocirii - plomband un - placeri - punand - nefericire - scotand - afaceri dubioase - scotand fara durere - ispita, lenevie - scotandu - ti - vei primi un prieten plictisitor - scurti - sotie vicioasa, intalnire cu prietenii - stricati - chefuri - strambi - prieteni rai - tragand de ei - moartea unei rude sau a unui amic - vazand - schimbare intr - un sens sau altul.
45 Doctor - Vesti bune in legatura cu noi afaceri.
46 Doctor de te visezi - Esti stimat in cercul de prieteni.
47 Doctor - Daca visezi ca mergi la doctor vei avea un accident Daca visezi ca esti in comapnia unui medic la o intalnire este semn ca afacerile tale vor prospera si ca vei avea parte de mai multa distractie.
48 Doctor - Boala apropiata - apare un - sanatate si avere - consultare - pierdere de bani - daca e ruda - casatorie - mergand la - vesti bune in legatura cu noi afaceri - tu fiind - respect - vazand cum pleaca - imbolnavire - vazut in halat - esti stimat in cercul de prieteni.
49 Doliu purtand - Urmeaza zile bune, fara griji materiale.
50 Doliu - Daca visezi ca vezi un semn de doliu la usa cuiva vei avea cateva accidente mici Daca visezi ca esti in doliu inseamna ca te vei bucura de evenimente placute Daca visezi ca orasul intreg este in doliu inseamna ca se vor intampla lucruri triste dar totul se va termina cu bine .
51 Doliu - Veste buna - familia in - croiesti drum bun in viata - pe steag - zile bune - purtand - urmeaza zile bune fara griji materiale - purtand in biserica - casatorie apropiata - rochie de - eveniment fericit - vaduva in - tristete.
52 Dormind de te visezi - Vei pierde o mare suma de bani.
53 Dormind langa o fata - Neplaceri in dragoste.
54 Dormind pe iarba verde - Vei zace la pat putin.
55 Dormind - Dormind in pat de te vei visa, te vei imbolnavi dormind pe iarba verde- esti norocos dormind la o femeie- vei avea o stare sufleteasca proasta dormind in biserica de te vei visa- vei avea o stare de leneveala, mare lucru nu vei putea face in perioada urmatoare dormind intr-un leagan- se anunta zile bune pentru tine.
56 Dovleac - Necazuri in afaceri.
57 Dovleac - Necazuri in familie - culegand - cumpatare - cultivand - vindecare - crud - boala neprevazuta - mancand - casnicie fericita, veste buna - semanand - noroc, fericire, intelegere, iti va fi bine - vazand cum se sparge - necazuri in afaceri, buboaie, boala.
58 Dovleac - Dovleac mancand, semn de boala dovleci semanand- iti va fi bine.
59 Draci - Vei fi ispitit de afaceri necurate.
60 Drac - Daca visezi un drac inseamna ca va trebui sa te scuzi pentru ceva ce ai spus sau ai facut si care a cauzat neplaceri unei alte persoane.
61 Drac - Nenorocire - cu coarne - ai o femeie rea - mai multi - ispita, veste rea - mai multi si mai mari - vei fi ispitit de afaceri necurate - necajiundu - te - intamplari vrajmase din partea cunoscutilor.
62 Dric - Mari sanse pentru viitor; succes in afaceri.
63 Dric - Daca visezi ca esti intr-un dric vei face o calatorie de afaceri Daca visezi ca mergi cu furgonul mortuar alaturi de el va trebui sa-ti asumi mai multe responsabilitati .
64 Drum de fier - Noroc pentru tine si cei din jurul tau.
65 Drum - Daca visezi ca esti pe un drum lung si drept inseamna ca vei gasi viata mai usoara Daca visezi ca drumul este dificil si serpuitor inseamna ca vei avea succes dupa ce vei traversa anumite dezamagiri.
66 Drum - Dredinta, adevar - a face - vei fi fericit - bun si curat - castig mare, scapi de griji - care este blocat de perete - vei avea obstacole - cu praf - deranjamente - cu gheata - neliniste - cu trenul - realizarea dorintelor - de cale ferata - noroc, vei avea musafiri - gresit - succes in viata - ingust - greutati, necazuri - la muzeu - nefericire si plictiseala - larg - viata fericita - mare - vizite - mare si cu multi oameni - te apuci de prea multe lucruri deodata - drept urmand - vei face avere in scurt timp - gasit cu compasul - esti gelos, legaturi romantice - greu si desfrunzit - vei intampina multe piedici - prin jungla - depasirea greutatilor - prafuit - ai nevoie de un compromis - stramb - ai o singura cale pentru a - ti tinge scopul - stramb si ingust - inselatorie - serpuit - rodul oboselii tot se va vedea mai tarziu - sosea - vei fi bine primit - umbrit cu copaci - viata linistita - urmand multi oameni pe - te apuci de prea multe - vazandu - l intortochiat - negustorii te vor saraci.
67 Ducand greutate - Intr-un viitor mai indepartat te vei imbogati.
68 Dulceata mancand - Noroc in afaceri.
69 Dulceata - Succes in afaceri, multumire - mancand - bucurie, castig - mancand de unul singur - tristete, singuratate - din borcan - contradictii cu cineva drag - facand - casatorie - in compania cuiva - relatii noi de prietenie durabila - pregatind - suparari, pareri de rau - stricata - nervozitate - vazand - cearta cu prietenii.
70 Dulceata - De vei visa dulceturi, in orice forma, castiguri se anunta dulciurile sau dulceata prevestesc si faptul ca vei avea parte de placeri.
71 Dumnezeu ca ti se arata - Cel mai bun semn de fericire.
72 Dumnezeu - Daca visezi ca esti in prezenta lui Dumnezeu inseamna ca s-ar putea sa te afli in serviciul altora si ca s-ar putea sa fii multumit daca te adaptezi diverselor situatii .
73 Dumnezeu - Fericire mare, sanatate, bunastare, vei invinge raul - ca ti se arata - cel mai mare semn de faima - inchinandu - te Lui - izbavire - in camera ta - te vei izbavi de tot raul - primind binecuvantarea Lui - stima oamenilor de bine - rugandu - te - consolare, mangaiere - slavind pe - bunastare - vazand pe - bucurie, succes sigur - vorbind cu - mare binecuvantare, fericire.
74 Dusmani - Mari reusite in afaceri.
75 Dusmani - Adesea, dusmanii reprezinta cele doua suflete din pieptul omului care se lupta pentru a inlatura greselile care dauneaza caracterului nostru. Daca in vis va apare un adversar din realitate, pe care il omorati, subconstientul vrea sa va comunice ca aceasta dusmanie nu va poate decat dauna(vezi, de asemenea razboi).
76 Dusman - Daca visezi ca dintr-un dusman ti-ai facut un prieten sau ca ai invins un dusman este semn ca vei avea curand noroc.
77 Dusman - Noutate buna - a invinge - semn bun - a dovedi un - relatii credinciose - grenada aruncata in - pericole ascunse - imbratisand un - tradare - mai multi - mari reusite in afaceri - mergand - sa te pazesti - vazand - reusita in afaceri, om cu bune intentii, prieten sincer.
78 Dragoste - Daca visezi ca esti sincer indragostit inseamna ca vei fi multumit in viata dar daca visezi ca nu esti realmente indragostit de cineva si nu esti sincer vei avea parte de multe dezamagiri Daca visezi ca privesti persoane care fac dragoste inseamna ca vei avea succes in noile tale intreprinderi .
79 Dragoste - Jucand cu - nesinceritate - scrisoare de - ai unele probleme care vor fi rezolvate - te casatoresti din - proiect de lucru abordat cu entuziasm - ai inebunit din - schimbari.
80 Divan - Viata lunga, viitor frumos.
81 Durere - Duiosie - colaps de - sfarsitul parerilor de rau - de cap - dezamagire la serviciu - de cap mare - multe se intorc impotriva ta - de dinti - afaceri dubioase - de gat - succes in afaceri - de faima - vei fi uluit - de ochi - boala in familie - de urechi - vesti nedorite - te prabusesti de - vin zile bune.