Vise cu litera "T"

1 Telegrama - Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti bune inseamna ca vei castiga mai multi bani.Daca visezi ca primesti o telegrama cu vesti proaste inseamna ca vei avea probleme cu colectorul de taxe.
2 Televiziune - Daca visezi ca vezi un eveniment public la TV inseamna ca vei castiga mai multi bani, dar vei munci mai mult.Daca visezi ca vizionezi un program in care un condamnat este executat inseamna ca vei avea ghinion.
3 Televizor - compromitere;- cumperi- succese la serviciu;- inchizi- atentie, intri intr-o relatie periculoasa;- oferi- esti nefericit si nu mai ai incredere in tine;- pornesti- ai multa sensibilitate sufleteasca;- reclama la- esti potopit de grija, faci greseli.
4 Telina - Daca visezi telina proaspata si sanatoasa este semn ca vei avea parte de sanatate si vei deveni o persoana importanta.Daca telina este veche si uscata, vei primi vesti proaste de la rude.
5 Tabac - Vei incheia o afacere buna;-avand- plictiseala;- fumand- protectori buni;- tragand pe nas- aparator in primejdie;- vazand- cearta mare, vei provoca un scandal.
6 Tabla - Daca tabla este scrisa cu creta este semn ca trebuie sa fii pregatit pentru a primi stiri rele despre o investitie riscanta.
7 Tabara militara - De vei visa tabara militara, cu soldati multi in ea, bine va fi in familia, in casa ta. Potrivit traditiei occidentale, visul cu tabara militara e un semn bun pentru persoanele indragostite, le va merge bine in dragostea lor.
8 Tabla - de vei visa tabla, rulouri sau bucati, semn e ca nu trebuie sa te increzi prea mult in prietenii tai.
9 Tablou - casatorie fericita, figuri placute in jur;- cumparand- vei intemeia un camin;- distrugand- te asteapta o nenorocire;- luand din perete- nerecunostinta;- placut- fericire;- primind- necazuri, intristare;- reproduci un- toate iti merg anapoda;- trist- fantezie pentru schimbarea situatiei actuale;- trist si sumbru- necredinta;- vazand- bucurie fara profit;- vesel- dragoste fericita;- visand- vei fi coplesit de amintiri.
10 Tablou - De vei avea norocul sa visezi tablouri multe la un loc sau pe cineva pictand tablouri, de placeri vei avea parte.
11 Tacamuri - abundenta;- avand- fertilitate;- bune- sarbatoare in familie.
12 Taia (A) - moarte in familie;- altcineva s-ar- succes in cariera;- aripa de gasca- placere, bucurie;- capul- asuprire, moartea unei rude;- copacul- probleme financiare;- cu intentie- pune punct relatiei care iti da numai bataie de cap;- cu sticla- ruptura intr-o relatie sentimentala;- carnatul- o noua directie in cariera;- gasca- mostenire in curand;- gatul- pericol;- hartia- esti inselat de nevasta;- din gresala te-ai- boala si necazuri;- lemne si le transporti- funerarii;- in trunchiuri lemne- satisfactii, buna stare;- lemne- solutie favorabila pentru tine;- limba- impotenta sexuala;- panglica- pierderea unui prieten;- padure- bani multi;- painea- lasaiubirile in afara casei;- parul- griji;- parul din cap- sa nu pleci la drum;- puiul- neplaceri;- ramuri- pierderea prietenului, deces;- sabia- suparare;- stejarul- dusmanie periculoasa din partea altora;- se taie cineva- abandonarea unor prieteni;- tu capul altuia- invingere peste altii;- tie ti se- asuprire;- varza- neantelegeri in familie ce se vor rezolva;- visand cum ata se- pierderea unui prieten;- zacand fiind peste tot- castig;- zarind cum iepurele iti taie calea- pericol imediat.
13 Taiat - de te vei visa taiat pe tot corpul, un castig vei avea, sigur iti va fi bine in plan material; de visezi ca tai ramuri de copaci, un prieten vei pierde.
14 Taiata - De te vei visa taiata pe corp, semn bun este, vei avea un castig in plan material.
15 Taia cu cutitul - Daca o fata sau o femeie se va visa taind gatul unui barbat, semn e ca se va indragosti de acel barbat. Daca te vei visa injunghiata, rau iti va fi, e prevestire ca vei fi pedepsita de Dumnezeu. De visezi ca injunghii tu pe altcineva, in viata de zi cu zi iti va merge bine.
16 Taietura - Daca visezi ca te tai cu un cutit sau cu o astfel de lama,vei pierde un prieten apropiat sau o suma de bani.
17 Talpa - Daca visezi ca mergi in talpile goale sau daca visezi multe talpi, vei avea parte de multe dezamagiri pana ce vei obtine ceea ce iti doresti.Daca visezi ca iti imbaiezi picioarele este semn al unor nelinisti viitoare.
18 Talpa - durere;- de cauciuc- timiditate si lipsa de incredere;- de piele- esti ingrijorat fara temei de sanatatea unei rude;- mancarime la- te stapaneste un dor de duca;- pierduta de la pantofi- profita desansa ce s-a ivit.
19 Tamaie - Daca visezi ca arzi sau mirosi tamaie, vei petrece momente placute intr-o calatorie si pe plan profesional.
20 Tamaie - Visul apare explicat doar in traditia romaneasca. Se zice ca daca te visezi tamaind biserica, noroc vei avea in indeplinirea principalelor dorinte. In schimb, daca te visezi tamaind prin propria locuinta, o paguba se anunta.
21 Tanar - semn de boala este.
22 Tanar - de te visezi ca esti din nou tanar, e semn bun.
23 Tanara - calugarita- dorinte neamplinite;- femeie- vei fi ponegrit de catre dusmani.
24 Tanc - vei suferi un accident;- imens- te asteapta zile negre.
25 Tanc - visul acesta prevesteste dificultati pe toate planurile vietii tale.
26 Tantar - Daca visezi tantari inseamna ca trebuie sa fii precaut in privinta noilor investitii pe care le planuiesti.Orice vis despre tantari care bazaie si ciupesc inseamna vesti proaste.Daca visezi ca omori tantari inseamna ca iti vei gasi pacea sufleteasca.
27 Tantar - Visul iti vesteste faptul ca niste oameni rai te vor pagubi.
28 Tap - Se zice ca daca vei visa tap sarind si topaind, de bucurie vei avea parte. Vazut in vis, tapul este simbolul dusmanului tau, visul cu tap anuntandu-te ca ai un dusman sau o dusmanca.
29 Tap / Tapi - in general, visul cu tap sugereaza ca ai un dusman; tapi sarind de vei visa, bucurii multe inseamna.
30 Tapet - Daca visezi ca pui tapet si reusesti sa-l pui corect inseamna ca vei primi o vizita.Daca visezi un profesionist care pune tapet, vei lua parte la un eveniment teatral.
31 Tapiserie - surpriza placuta, distractii cu cheltuieli banesti.
32 Tara - de te afli in ea- vei scapa de rautate;- lenevind la- primesti vesti neplacute;- poteca la tara- munca grea si obositoare iti va aduce rasplata;- straina- semn bun;- vazand drapelul- putere.
33 Targ - Daca in vis iei ceva bun de la targ, e semn ca vei putea sa-ti indeplinesti noile planuri cu succes.
34 Targ / Balci - vorbe de claca, vorbe fara rost.
35 Tata - de iti vei visa tatal vorbind, semn de bucurie este; daca tatal tace seau este bolnav, sau trist, poti sa te astepti la necazuri.
36 Tata - de-ti vei visa tatal, viu sau mort, bucurie si noroc inseamna; visul acesta prevesteste totodata si sanatate.
37 Tatuaj - Daca visezi ca esti tatuat inseamna ca vei face o calatorie lunga.Daca visezi ca vezi tatuaje ciudate pe pielea altor persoane inseamna ca va trebui sa iti pastrezi secretele pentru tine.
38 Taur - suparare cu cei apropiati;- alergand- vei vedea un personaj important;- cumparand- neampliniri in afaceri,- cumparand unul mare- vei scapa de o mare primejdie;- coarne de- incredere;- distrugator- lupta dificila;- mai multi- dragoste nesabuita;- majestuos- creativitate;- multi- bucurii; -negru- moarte;- zburdalnici- moarte prin accident.
39 Tauri / Taur - Daca visezi un taur alb, vei fi promovat.Daca visezi ca esti urmarit de un taur, este semn ca trebuie sa fii precaut in afaceri.Daca vezi un taur care impunge pe cineva, probabil la o lupta cu tauri, este bine sa eviti sa imprumuti bani de la altii.
40 Tavali (A te) - in noroi- iti este afectata sanatatea, schimbare la serviciu.
41 Tavan - Potrivit traditiei occidentale, daca tavanul e alb si curat, fara fisuri sau proeminente, atunci viata ta va fi lina. Adica va decurge in nota obisnuita, fara evenimente insemnate. In cazul in care tavanul e crapat si are bucati ce stau sa cada sau chiar cad, cu o boala te vei confrunta.
42 Tavan - alb- sunteti o persoana romantica;- bune luminat- situatie sociala solida;- colorat- esti plin de idei si harnic la serviciu; -inecat in obscuritate- viata modesta;- ruinat- pozitia pe care o ocupi este in pericol;- scorojit- pierderi banesti;- solid- buna dispozitie materiala.
43 Taxi - schimbare in viata;- vedem un- propunere avantajoasa intampinata cu nehotarare.
44 Teatru - schimbare in viata;- jucand cu altii- dorinta implinita;- joci tu- necazurile vor fi depasite;- facand- schimbari in familie;- fluierand la- esti flexibil si adaptabil;- loja de- vei petrece zile senine;- mergand la- succes garantat;- piesa de- iti realizezi o dorinta;- mare- dorinta ce nu se va realiza niciodata;- mergi sa vezi o piesa de teatru- vesti bune si rele de departe;- mic- simt practic de intrajutorare;- piesa de- iti realizezi o dorinta;- revista de- vizita cuiva de departe;- spectator la- dorinta;- scena de- amaraciune produsa de o persoana de sex opus.
45 Teatru - A visa ca faci parte din public este semn al faptului ca esti realist si ca vei participa la activitati sociale interesante.Daca visezi ca la teatru nu e nimeni si luminile sint stinse inseamna ca te vei plictisi de conditiile de viata actuale.Daca visezi ca esti actor inseamna ca esti inclinat spre accesele de anxietate.A fi in culise sugereaza faptul ca este bine sa te pregatesti pentru provocarile vietii.
46 Tei - sanatate, viitor fara grija;- inflorit- noroc;- mare- prietenie, fidelitate;- rupt- atacuri ale dusmanilor;- urcand in- dorintele tale se vor implini;- traznit- inamicii te vor dobora.
47 Telefon - relatii amoroase;- auzind- veste sigura;- sunand- izbanda afacerilor tale este indoielnica;- cineva te suna- ai probleme urgente in urmatoarele zile;- comunicarea nu este posibila la- temeri sentimentale;- sunand- beneficii;- vorbind la- vei primi vesti importante, divergente cu partenerul de viata.
48 Telefon - Telefonul este legat de abilitatile mentale precum telepatia sau inclinatia spre profetii.Daca visezi ca telefonezi cuiva inseamna ca vei avea o intilnire cu un prieten vechi.Un telefon care suna este semn al unor boli si al unor griji.
49 Tencuiala - Daca visezi ca faci tencuiala sau amesteci mortar inseamna ca vei castiga la loterie.Daca visezi ca tencuiesti peretii inseamna ca vei castiga bani.
50 Tenis - Daca visezi ca joci tenis, indiferent daca castigi sau pierzi, inseamna ca vei fi o persoana populara.Daca visezi ca privesti un joc de tenis inseamna ca veniturile tale vor creste.
51 Teren - desfundat- lipsuri, neajunsuri;- suparare pentru un- esti o persoana inteligenta.
52 Teren mlastinos - Daca visezi ca esti pierdut intr-o mlastina inseamna ca vei inregistra pierderi financiare si ca te vei certa cu cei din familie.
53 Tese (A) - ciorapi- placere trecatoare; -panza- nevasta ta va fi rasplatita, noroc in drumurile facute;- panza de paianjen- barfa, procese, piedici, falsitate, inselatorie.
54 Testoasa - broasca- sanatate, viata lunga, prosperitate.
55 Testoasa - Vazuta in vis, broasca testoasa prevesteste viata lunga si plina de noroc.
56 Tigaie - pierderi, cheltuieli;- avand- petrecere;- cumperi o- sa fii mai atent la serviciu;- de fier- te risipesti fara rost;- unt de- calitati bune;- speli o- te revolta o situatie imposibila.
57 Tigan - De vei visa tigan, paguba vei avea. Visul cu tigani mai poate insemna si faptul ca prietenii nu au, fata de tine, sentimente de prietenie adevarate, ci sunt niste ipocriti.
58 Tigan - veselie, bani irositi;- cantand- prieteni fatarnici;- cantand la vioara- nostalgii;- in gura cortului- intalniti oameni fatarnici;- intalnind- amici cu doua fete;- ghicindu-ti- sperante zadarnice;- fumand- esti dornic de aventuri;- satra de- temeri nejustificate;- vazand- pierdere;- vorbind cu un- pierderi de bani.
59 Tiganca - prezice viitorul- satisfactii in viata actuala.
60 Tigani - Daca visezi ca intilnesti tigani inseamna ca vei avea o viata sentimentala stimulanta.Daca visezi ca tiganii iti ghicesc viitorul inseamna ca vei avea noroc in alegerea partenerului.
61 Tigara - In traditia romaneasca, tigara vazuta in vis prevesteste petrecere si pierdere de vreme. Potrivit traditiei occidentale, fumatul unei tigari pe jumatate inseamna amanarea unei actiuni pe care ti-ai programat-o si la care tii. De vei visa ca fumezi tigara pana la capat, inseamna ca planurile tale se vor implini.
62 Tigru - dusmani intre prieteni;- adormit- vei fi avansat;- agitat- atentate la viata noastra;- atacat de- pierdere, nenorocire;- atacand- serioase pericole,- avand- dusmanii te dau degol;- furios- bestialitate;- in cusca- vei fi promovat;- mare- dusmanii te vor dezvalui;- omorand- izbanda desavarsita;- vana un- dusman de temut.
63 Tigru - Tigrul este asociat cu problemele privitoare la cariera.Daca visezi ca esti atacat de un tigru inseamna ca vei certuri in familie.Daca visezi ca omori tigrul sau ca il pui pe fuga inseamna ca vei avea noroc.
64 Tine (A) - buchet cu flori- teama de ofilire;- evanghelia in mana- cinste mare;- foarfecele in mana- calomnii;- furca- neliniste, suparare, intristare, necaz;- iepure- boala in familie;- maimuta- o noua dragoste;- nuci- zile rele;- peste- femei usoare care iti duc prejudicii;- ramuri de salcie pletoasa- liniste, drum lung.
65 Toaleta - Daca visezi ca vezi pe cineva intrand la toaleta inseamna ca va trebui sa dai bani cuiva, pentru persoanele nevoiase.
66 Toaleta publica - Daca visezi ca esti intr-o toaleta publica inseamna ca te vei certa cu un vanzator.Daca visezi ca aluneci pe podeaua de la toaleta inseamna ca va trebui sa fii mai atent la detalii.
67 Toarce (A) - alergare;- in- truda, greutate;- pisica- siretenia unei femei ne va insela.
68 Toamna - Daca visezi ca mergi acolo unde copacii au frunze uscate si colorate ca toamna, vei primi un dar neasteptat de la cineva care nu iti este prea apropiat.
69 Toc - cu penita- esti timid si pesimist;- de fereastra lacuiesti- probleme marunte incetinesc avansarea ta.
70 Tomate - Daca visezi ca maninci rosii sau ca bei suc de rosii inseamna ca vei calatorii mult.
71 Topor - Un macelar care taie carne cu un topor este semn de noroc.Daca visezi ca cineva este atacat cu un topor, vei avea probleme financiare.Daca visezi ca unei persoane I se taie capul cu toporul este semn de dezastru.
72 Topor - neplaceri;- avand- forta de caracter;- ruginit- dezordine;- vazand- semn rau.
73 Tort - perioada de saracie;- primind- bucurie;- varsand- botez;- visand- bogatie.
74 Tort - Daca visezi ca mananci torturi delicioase este semn ca vei avea noroc in toate domeniile vietii, dar daca o fata viseaza ca isi mananca tortul de nunta este posibil sa nu aibe noroc o vreme.
75 Tractor - afacerile iti merg bine;- conducand- nesiguranta in viata;- mergand- amor fara dificultati.
76 Trage (A) - calul trasura- vizita imbelsugata;- ceva- bucurie;- cu pistolul- infraneaza-ti pornirile;- cu pusca- i comis greseli ce trebuie reparate;- cu sageata- nesiguranta;- caruta- lipsuri;- tabac pe nas- protectori in preajma;- un glont in tinta- ascunzi emotiile si dorintele.
77 Tramvai - Daca visezi ca mergi cu tramvaiul inseamna ca iti vei cumpara curind un automobil.
78 Trandafir - frumusete;- adunand- cineva iti va face bine;- alb- fericire in casnicie;- alb culegand- vei primi daruri;- alb frumos- inocenta, puritate, casatorie reusita;- albastru- iubire imposibila;- adunand- ajutor profitabil;- admirand- teama de intimitate;- auriu- realizare sigura;- aruncat in camera- veselie, ospetie;- culegand- noi relatii sentimentale si noi afaceri profiatabile;- cumperi- esti o persoana agreabila;- dand- simpatie mare; -galben- dragoste mare si aprinsa;- intepandu-te in- pierdere de bani;- legand in buchet- daruri multe;- mirosind- trai linistit si fericit, amor, sanatate;- oferi un- vei avea prestigiu si succes;- ofilit- fericire pierduta;- primesti- iubesti si esti iubit(a);- primind in dar- succes, dragoste sincera;- rosu- dragoste pasionata si aprinsa;- rupand- folos, casatorie apropiata;- rupand spinii- depasirea saraciei, bucurii, impliniri;- vazand- dragoste;- vezi- ajutor din partea prietenilor;- visand cu multi spini- piedici in amor.
79 Trandafir - intotdeauna sunt semn bun; trandafirii infloriti inseamna noroc si fericire; trandafirii ofiliti - vei avea succes, dar dupa eforturi foarte mari.
80 Trasnet - cade pe sol- atentie la comportament;- cazut in casa- nenorocire;- cu ploaie- sanatate, bunastare;- lovindu-te- boala grea;- pom lovit de- sa ai incredere in viitor;- vazand- eliberare de rele.
81 Traversa (A) - neplaceri;- corabie pe mare- personalitate dificila si introvertita;- cu obstacole- pericle, greutati;- de cale ferata- fi mai temperat cu prietenii;- lacul cu barca- esti stimat de oameni de seama;- o strada- bariere in cale;- raul inot- sperante ce se vor indeplini;- raul o campie- bunastare, liniste.
82 Trece (A) - examenul- esti disciplinat;- frontiera- latura sentimentala nu te ajuta la nimic;- prin labirint- suferinte trupesti si sufletesti;- mlastina- te asteapta zile amare;- nor pe cer- perioada gitata;- pe pod- onoare asigurata;- prin poarta- mutare in casa noua;- tramvaiul- pierdere de bani;- trupele in revista- esti opersoana ambitioasa;- testul- ai multe idei pentru viitor.
83 Trei - cifra- afaceri.
84 Tren - veste de plecare;- cina in- dorinte adanci ce nu s-au implinit;- dai jos din- vei trece printr-o criza sentimentala;- deraiaza- faliment;- in viteza- esti calm si multumit;- pleaca- perspective luminoase pentru tine;- plecand- ai capacitatea de a aborda cu pricepere problemele de zi cu zi;- plecand cu intarziere- griji despre sanatatea unei rude;- sosind in gara- o relatie profesionala importanta este iminenta.
85 Tren - Daca visezi ca esti intr-un tren inseamna ca va trebui sa te concentrezi mai mult la ceea ce faci, pentru a avea rezultate.
86 Tren de marfa - Daca visezi ca vezi sau ca mergi cu un tren de marfa, problemele tale de afaceri vor fi mai usor de suportat.
87 Trena - Daca o femeie viseaza ca are o rochie cu trena, aceasta este o prezicere despre o relatie placuta cu un barbat atractiv.
88 Trepte - ai aspiratii bine fundamentate;- cobori- dificultati intr-o relatie sentimentala;- pe care cazi- esec financiar;- multe urcand- incurcaturi materiale, inselaciune;- urcand- succes major la slujba.
89 Trepte - de te vei visa cazand pe niste trepte, semn e ca vei umbla cu nebagare de seama si s-ar putea sa ai pagube.
90 Tribunal - proces;- disputa la- nesatisfactie, agitatie;- jurand pe Biblie la- viitor fericit.
91 Trifoi - avere;- culegi- castig financiar usor;- cu partu foi- noroc, bunavointa, esti bine vazut in societate;- primind- belsug;- proaspat- sfaturile primite la serviciu trebuie urmate neaparat;- uscat- perioada de oboseala si slabiciuni;- vazand- ai parte de bogatie.
92 Trist - de te vei visa suparat, intristat, vis bun este, e un indemn ca nu trebuie sa-ti pierzi nadejdea in ceea ce faci si in ceea ce planuiesti.
93 Trista - De te vei visa trista, suparata, abatuta, nu e de rau. Spera, binele va veni si pentru tine.
94 Tron - nu astepta totul de la noroc;- imparatesc- rang inalt;- papa pe- urmeaza-ti ideile ca sunt bune;- regal- ai incredere si calm ca sa depasesti o situatie mai complicata;- rege pe- pericol din partea cuiva care te insala;- regina pe- noroc si succes in afaceri;- stand pe- avere;- vazand- schimbare de situatie;- visandu-te tu- situatie materiala solida.
95 Trup - onoare, cinste;- alb- vei avea noroc;- ca il speli- iertare;- de barbat- curaj, forta;- de femeie- clevetiri;- gol- pericol de imbolnavire;- gol de barbat- suspiciuni, gelozie;- gol de femeie- sexualitate exagerata;- nud dar se vede clar- abandonare, impotenta sexuala, rusine;- mort- viata lunga, timp frumos;- spaland- castig;- stiva de mai multe- complicatii in familie;- tau gol- saracie.
96 Trup - In traditia romaneasca, visul acesta are mai multe explicatii. De pilda, daca vei visa trup de om mort, semn bun este, iti va merge bine. Este foarte bine daca iti vei visa trupul gol si alb ca laptele. Castig vei avea daca te visezi goala, spalandu-te. In general, de te visezi goala, bogatie inseamna. In traditia persana, visul cu trup omenesc inseamna respect, pretuire din partea celor din jur.
97 Tunde - cap de om- pierderea reputatiei, moarte;- cineva te- inevitabila pierdere;- iarba- pericol, te confrunti cu probleme grele;- oi- nefericire;- pajistea- ingrijorare, tristete, deprimare;- parul- alergare mare;- scurt- mizerie;- stabilesti un- fericire in familie si zile bune la serviciu;- tu esti- pierderi grave;- tu gazonul- sanatate.
98 Tuns - de te vei visa, de suparare vei avea parte; de te vei visa tunzandu-te, niste pierderi in starea ta sociala vei avea; daca esti cumva sus, s-ar putea sa ajungi la munca de jos.
99 Turbat - caine- satisfactii.
100 Turn - ploaie, grindina;- aurit- cearta, neplaceri;- daramat- oboseala, incapatanare;- de clopot- relatii bune la serviciu;- foarte inalt- esti implicat intr-o situatie compromitatoare;- din care se aud clopote- veste buna;- dorind- iti vei pierde libertatea;- inalt- vei invinge greutati;- urcand in- realizarea proiectelor;- vazand- succes.
101 Turma / cireada - vis bun mai ales daca animalele sunt in curte.
102 Tuse - visul inseamna sanatate infloritoare, vigoare si prospetime in afaceri.
103 Tutun - placere efemera, nefericire in dragoste;- avand- iluzii desarte;- fumand- izbanda,- tu fumezi- vei face scandal.
104 Tunet - Visul ne vorbeste despre o stire sau o noutate placuta.