Vise cu litera "G"

1 Galben - Poate avea atat conotatii pozitive, cat si negative: confort fizic si psihic, incredere, putere de convingere; atrage atentia asupra unor sentimente nedemne, cum ar fi lasitatea, teama, gelozia, avertizandute ca trebuie sa dai dovada de mai multa prudenta in actiuni; incredere in fortele proprii, desi poti intampina obstacole nebanuite; bucurie, simt artistic, atractie fizica si sexuala, gust pentru frumos, inclinatii artistice, placeri; element de context ce vizeaza partenerul de viata sau sora; (daca visul are o tenta fericita) entuziasm, energie debordanta, armonie, caldura, creativitate, intuitie, pace, speranta; (daca visul are o tenta nefericita) temeri, incapacitatea de a actiona.
2 Galben - Este culoarea stralucitoare a soarelui, care ne lumineaza viata. Galbenul auriu simbolizeaza intelepciune si generozitate, galben roscat egoism, iar galbenul pai dezamagirile pe care le avem in viata (vezi, de asemnea culori, soare). .
3 Garaj - Element de context ce vizeaza resursele personale: financiare, de caracter, talente ascunse, cunostinte, orice gen de bun sau valoare tinuta in rezerva, cu scopul de a fi folosit la nevoie; (intrand in garaj) nevoia de a economisi aceste resurse, de a nu le risipi pe actiuni marunte; (iesind din garaj) nevoia de a folosi din plin aceste resurse; (fiind in garaj) tendinta de a acumula aceste resurse pentru momente mai dificile, deci expectativa, senzatia de stagnare.
4 Garaj - Cu multe masini - o persoana in varsta te ajuta sa treci un obstacol - cu masini vechi ce trebuie reparate - vei incheia o noua afacere.
5 Gaina - (Vezi si pasari de curte)Daca visezi ca hranesti gaini familia ta va avea citeva dificultati care se vor insa rezonabilDaca visezi ca vezi o gaina pe ouavei avea o situatie financiara mai bunaDaca vezi ca smulgi penele unei gaini inseamna ca vei avea o perioada plina de bucurieDaca visezi ca omori o gaina te poti astepta la un vizitator-surprizaDaca visezi o gaina cu puii sai s-ar putea sa ai certuri in familie .
6 Gaina - Vesti bune - alba - fecunditate - alba cu gatul gol - beneficii mari - ciugulind - ruina, boala - clocind - negustorie buna, noroc in comert - cotet de - castig - cu pui - familie numeroasa - cu pui mari - noroc, veste buna, vei avea copii multi - dand mancare - belsug - fara pui - intristare adanca - face oua - mari beneficii - grasa - noroc in amor, bogatie - mari - castig in dragoste - mari si grase - rodirea trupului - mai multe ingradite - daune materiale - multe - comunicare - mancate de dihor - paguba - neagra - vei afla o stire importanta - ouand - neantelegere - slaba - mediocritate, vei pati o rusine - umbland prin curte - un nou mostenitor - una - beneficii de mica importanta - vazand - veste buna, noroc in dra.
7 Gara - (sosind trenul in gara) noi sarcini si obligatii, vesti; (plecand trenul in gara) perioada de repaus, de odihna, departe de orice obligatii; (aglomerata) obligatii si sarcini multiple pe plan profesional; perioada de incercari, teste, examene, concursuri, dispute intelectuale, suprasolicitare nervoasa si psihica; oboseala, extenuare, stress, toate acestea intr-un context ce nu ofera prea multa liberate de miscare, fiind obligat sa respecti niste reguli stricte; (goala, parasita) perioada de plictiseala, de inactivitate, detasare de problemele profesionale, dezinteres; (asteptand in gara) senzatia ca lucruri noi urmeaza sa se intample pe plan profesional; noutati, vesti, discutii colegiale; dorinta de a gasi un alt loc de munca sau o alta profesiune; noi initiative pe plan profesional; (conducand pe cineva la gara) sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfatuire din partea unor persoane cu experienta.
8 Gara - Oaspeti neasteptati - asteptandu-te in - ajutor in cautarea directiei - de metrou - vesti importante legate de serviciu - intarzie trenul - lasa lucrurile sa curga de la sine - orar in - veste fericita despre prosperitate - pleci din - da dovada de rabdare - sosesti in - asteapta rabdator proiectul la care esti implicat - ruinata - nehotarare, lipsa de organizare - te intalnesti in - esti ajutat in cariera de o persoana cu mare influienta - trecand prin - schimbari importante si pozitive in toate directiile - trenul sosind in - o relatie profesionala importanta e iminenta.
9 Galagie - Neliniste, stare de iritare, lucruri care nu ies asa cum ai vrea sa iasa, stres, presiuni exercitate asupra ta.
10 Galeata - Daca visezi ca duci o galeata plina este semn ca vei petrece clipe frumoase gandindu-te la evenimente trecuteDaca te impiedici de o galeata este semn de boala severa .
11 Galeata - Belsug, bogatie - band apa din - sanatate prospera - plina - veste buna.
12 Galop - Dragoste la nebunie - pe cal - castig important neasteptat.
13 Galop - - nevoia de a mari ritmul unei actiuni, actiune in plina desfasurare; - exagerat de rapid, cu senzatie de sfarsire, cal in galop, dar tinut puternic in frau - extenuare, nevoie de repaus si de micsorare a ritmului.
14 Galosi - E semn rau, inseamna boala.
15 Galosi - (vezi si ghete) Daca visezi ca porti galosi inseamna ca vei putea sa-ti sporesti economiile.
16 Gard - (care trebuie escaladat) obstacole, probleme, incapacitatea de a continua o actiune; (care inconjoara un spatiu, incomplet inchis, cu posibilitate de iesire) constrangeri, libertate limitata de actiune sau de exprimare; (care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de liniste) protectie, prudenta exagerata, nevoie de odihna, de retragere din mijlocul agitatiei, autocontrol, nevoie de intimitate; (care inconjoara un spatiu, complet inchis, fara posibilitate de iesire si cu sentiment de neliniste) izolare, egoism, egocentrism, avaritie, separare, teama de a nu fi prins in capcana.
17 Gard - Daca visezi ca sari sau construiesti un gard inseamna ca iti vei gasi bucuria atat in dragoste cat si in muncadaca visezi ca acel gard cade te vei certa cu persoana iubita .
18 Gard - Vrei sa iesi din incurcatura - de nuiele uscate - seceta - facand - progres, spor - sarind - izbanda, rezultate bune in afaceri.
19 Gaura - (in ceva) eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante; ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta; (in ciorap sau pe haine) imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine; (intunecate sau adanci) teama de necunoscut, de imprevizibil; (gaura cheii) secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.
20 Gaura - Freud interpreta gaura din punct de vedere sexual. Gaura care apare in vis exprima ceva amenintator, daca va visati cazand in ea , in realitate, va veti lovi de prieteni falsi sau de concurenti si nu veti putea rezolva o problema sexuala. Numai gaura mica poate fi interpretata pozitiv- pentru ca nu sunteti in pericol de a cadea in ea.
21 Gaura - O durere ascunsa te va face bolnav - in haine - suparare - scapi o - sanatatea ta se va imbunatati.
22 Gaz - (miros de gaz) erori ce ar putea crea necazuri; atentie sporita asupra actiunilor proprii sau ale altora, pentru a nu se strecura vreo greseala; actiuni riscante.
23 Gaz - Explozie de - avertisment, catastrofa - folosit la iluminat - piedici - jet de - dorinta de libertate - pregatim mancarea cu - obstacole in realizari - soba cu - sanatatea ti se va imbunatati.
24 Gaz - Daca visezi ca mirosi gaz nu te implica in afacerile altora si ai grija de propriile probleme Daca visezi un gaz care arde este posibil sa te implici intr-o relatie sentimentala cu o persoana bogata Daca visezi o persoana care opreste scurgerea unui gaz este semn ca cineva doreste sa te implice intr-un scandal .
25 Gangaci - Repulsie, senzatie de respingere, oroare; perioada dificila a vietii, in care esti supus multor schimbari neplacute, traumatizante chiar; nevoia de odihna, de retragere din agitatia vietii, de revigorare fizica si psihica; tendinta de a-ti neglija propria persoana si de a te compromite.
26 Gandaci - A visa gandaci care se urca pe tine inseamna ca vei trece printr-o criza financiara Daca omori gandacii situatia financiara va deveni mai buna .
27 Gandaci - sau viermi de vei visa, castig inseamna.
28 Gasca ( pasare ) - Onoruri, favoruri, complimente prostesti - alba - iarna cu zapada, ii superi pe dusamani - alba si mare - prevedere, inlaturi dusmanii din cale - a frige - chef, bucurie - auzind - vorbe desarte - batand din aripi - noroc - cu boboci - cati boboci are atatea iubite (iubiti) vei avea - pe langa casa - nenorocire - fugind - oaspeti - hranindu - le - intemeierea unei familii - gasind - castig in afaceri - grasa - ai primit propuneri noi - inconjurat de - dorinte sexuale - jumulind - nemultumire - la casa ta - semn de nemultumire - frigand - bucurie, chef - in lupta cu alta - femeie geloasa si certareata - lovind - mostenire - mare - avansare la serviciu - mancand gasca fripta - castig si foloase in afaceri - pazind - voie buna in familie - pregatindu-te a taia - mostenire apropiata - ranind - este bine in familie - stand - participi la o adunare de cucoane - stand intr-un picior - osteneala fara folos - taind - mostenire - zburand - vreme schimbatoare, cale indepartata te asteapta, calatorie fara rezultate bune - zburand in card - drum indepartat.
29 Gat - Element de context ce vizeaza persoane de legatura, orice intermediere, sprijin, relatie din partea altora.
30 Gat - gatul sustine capul, cu alte cuvinte el face legatura dintre minte si corp. Daca visati ca va spalati gatul intr-o apa limpede, inseamna ca va veti bucura de o satre buna de sanatate psihica si fizica. Daca, apa este tulbure, aceasta nu este un semn de boala, ci prevesteste o punga plina cu bani. Ranile sau abcesele de pe gat prevestesc o durere sufleteasca sau fizica (vezi, de asemenea cap).
31 Galuste - Jigniri, necesitatea de a uita sau de a trece cu vederea unele ofense primite de la altii, sacrificiu, compromis.
32 Galuste - mancand - poticnirea increderii in prieteni.
33 Gasi - (ceva pierdut) regret, dorinta de a repara o greseala, sanse de a te reabilita; (a gasi ceva nou) vezi a descoperi.
34 Geanta - (de femeie) vezi poseta; (de umar sau de voiaj) mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din mers, rapiditate in actiuni, senzatia ca nu mai este timp pentru tatonari, dorinta de schimbare; (mare, incapatoare) vezi valiza.
35 Gemeni - (nascand sau vazand) responsabilitati greu de asumat, oboseala, extenuare, exces de zel, depasirea oricaror limite sau posibilitati; parere exagerata despre fortele proprii; (avand un frate geaman) necesitatea de a te cunoaste mai bine, posibilitatea de a-ti forma o noua imagine in fata celorlalti, dorinta de schimbare, dualitate, toane, fire schimbatoare, idei contradictorii, caracter sau comportament instabil, nevoia de a gasi un echilibru in ceea ce faci.
36 Genunchi - Flexibilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarilor; (stand sau asezandute in genunchi) supunere, umilinta, compromis, sacrificiu, caracter slab, nevoia de a cere iertare sau de a-ti recunoaste greselile; (lovit la genunchi) piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrangeri.
37 Gheara - (animal cu ghearele scoase) amenintare, avertisment; (zgariat) moment de slabiciune, riscul de a face greseli, neatentie.
38 Gheata - (murdara) anxietate, deruta sentimentala, stress, teama de respingere sau de eroare, deruta, stare de confuzie; (curata) rezistenta, economie, stagnare, asteptare, rigiditate, pasivitate; (mergand sigur pe gheata) incredere in ceilalti sau in persoana iubita; (mergand nesigur pe gheata) precautie, prudenta sporita in relatie cu ceilalti, neincredere, indoieli, teama de a nu fi inselat.
39 Gheata - Daca visezi ca aluneci pe gheata sau ca stai pe o bucata de gheata vei avea o viata placuta si vei face calatorii interesante .
40 Gheata - Supunere - avand - dificultati - carare cu - neliniste - cazand pe - iubire inselata - cu zapada - piedici de tot felul - drum cu - nerabdare - in mijlocul - pericol - intinsa - pierderi in afaceri, boala, vitalitate micsorata - mare intindere cu - dificultati - spargand - teama - topita - ceva iti scapa de sub control - turturi vazand - pericole, dificultati trecatoare - visand ca ai - vei fi inselat de o femeie.
41 Ghiocel - Infantilism, puritate, inocenta, copilarie, fragilitate, vulnerabilitate aparenta, un nou inceput.
42 Gimnastica - Sociabilitate, mobilitate, adaptabilitate, acceptarea schimbarii, lipsa oricarei atitudini rigide.
43 Ginecolog - (Daca esti femeie) temeri, riscuri, anxietate, panica, nesiguranta; (daca esti barbat) situatii penibile, jena.
44 Glob pamantesc - (pentru orele de geografie) unele probleme par mai mici decat in realitate, tendinta de a ignora complexitatea unei probleme, eschivare, fuga de realitate, neacceptarea unor probleme majore; (cautand un loc pe glob) deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti; (pamantul vazut din cosmos) grandoare, admiratie, respectarea valorii, dorinta de a atinge celebritatea.
45 Glont - (rana de glont) greseala majora, dar care poate fi reparata; (glont scos din rana) posibilitatea de a repara o greseala importanta, repercusiuni grave ale unei actiuni nepotrivite; (in afara unei arme sau in arma) avertisment, risc de a gresi; pericol iminent, orice greseala te poate costa mult; (impuscat) vezi a impusca.
46 Gogosi - Minciuni, exagerari, abuzuri, ascunderea adevarului, crearea unei imagini false.
47 Gol - (loc gol intre mai multe ocupate) asteptarea unor evenimente, sentimentul ca mai exista si alte variante in ceea ce faci, sociabilitate, dorinta de integrare, de implicare sau de acceptare intr-un mediu anume; (un recipient sticla, cutie etc gol) lipsa unor resurse, sentimentul ca iti lipseste ceva; (gol la fotbal) atingerea scopului, apropiere de rezultate favorabile, sentimentul ca te afli pe drumul cel bun, ambitie, perseverenta; (dezbracat) vezi goliciune.
48 Grajd - Element de context ce vizeaza imediata apropiere, intimitatea, viata personala.
49 Grajd - Vei fi bogat si bine primit de prieteni si cunoscuti - cu boi - ospitalitate, primire buna - cu cai - prosperitate - cu magari - probleme in afaceri - cu oi - sensibilitate sufleteasca - cu vite - realizari mari, succes - gol - succes trecator - frumos - vizita placuta - te culci in - succes garantat - zidind - inaintare, avutie, spor.
50 Grajd - De vei visa ca faci, vis bun este, spor in toate vei avea.
51 Granita - Limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a incalca niste reguli, libertate limitata.
52 Gras - (tu gras daca te preocupa silueta) pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat; (tu gras daca nu te preocupa silueta sau om gras) protectie, incredere, siguranta, perioada satisfacatoare.
53 Gratii - (la geam sau la usa) limite stricte, piedici greu de trecut, imposibilitatea de a incalca niste reguli, libertate limitata, complexe personale, autoobstructionare, limite impuse de unul singur, lipsa inspiratiei; (inchis dupa gratii) vezi inchisoare; (taind sau trecand de gratii) dorinta de a scapa de unele piedici sau restrictii, cautarea independentei.
54 Gravida - (ca tu esti gravida) depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil: teama, panica, libertate limitata, pierderea independentei sau, dimpotriva, asteptare, asumarea de bunavoie a responsabilitatilor, spirit ocrotitor, dorinta de a fi util; (o alta femeie) idei, responsabilitati, imaginatie, inspiratie, mari resurse pentru a ajunge la rezultate favorabile, creativitate.
55 Gravida - Obsesii sexuale, dorinte de casatorie - vorbind cu o - te vei mantui de o nevoie.
56 Grau - (lan) dorinte de bogatie, de realizare, de acumulare; (spic) saracie, situatie materiala precara, probleme financiare; (graunte) nevoia de a economisi, incetul cu incetul; acumulare sau evolutie lenta.
57 Grau - Buna stare, avere mare - avand - belsug, prosperitate - arzand - foamete, moarte - azvarlind cu - moarte - bob de - timp pierdut - camp cu - bunastare financiara - culcat la pamant - dificultate - cumparand in targ - agitatie multa, alergatura zadarnica - drept - prosperitate - frumos - belsug mare - graunte - avere bogata - in hambar - mostenire - in spice - noroc, belsug - mancand - bunastare materiala - pe camp - bogatie - pe pat - nastere in curand - secerat - mostenire pierduta - verde - surpriza, ploaie - vazand - noroc, sanatate ,mare bucurie.
58 Gradina - (cu legume sau cu flori) acumulare si evolutie numai prin efort si rabdare; (paraginita) pierderea interesului, lene, delasare, abandonarea unor proiecte; (gradina frumoasa) sperante, optimism, incredere in viitor, dorinte de dragoste si de fericire.
59 Greiere - Lene, delasare, pierdere de vreme, mult zgomot pentru nimic, risc de esec prin neglijenta sau neimplicare.
60 Greiere - Vei fi barfit, dar nu pune la inima - cantand - liniste, fericire, pace - intrand in casa - bani multi in curand - pierzand un - ghinion.
61 Gri - Teama, confuzie, deruta, perioada de tranzitie, monotonie, rutina, uniformitate, plictiseala, lipsa de originalitate sau de imaginatie, stress, tristete, melancolie, mohorare, suparare; (gri deschis) pace, neutralitate, sentimente pasnice, liniste sufleteasca; (gri inchis) teama, nesiguranta, neincredere, deruta.
62 Grinda - Risc de esec, posibilitatea de a pierde totul din motive ce nu tin de tine, piedici neasteptate.
63 Gripa - Incapacitatea de a te face inteles, indispozitie, pierderea interesului, crearea unei imagini proaste prin neimplicare, piedici.
64 Gripa - Daca visezi ca ai gripa inseamna ca in curind te vei bucura de activitati mai lejere .
65 Guma - (mestecand) plictiseala, dezinteres; (lipita de ceva) sentimentul ca esti prins in capcana, piedici, stagnare, nervozitate, imposibilitatea de a te elibera de o situatie enervanta; (de sters) vezi radiera.
66 Gunoi - Nevoie de ordine si purificare, de organizare, de eliberare de sentimente sau lucruri inutile; nevoia de a uita situatii din trecut ce nuti mai sunt necesare; maturizare; nevoia de a-ti reabilita imaginea sau reputatia.
67 Gunoi - Daca visezi ceva despre locul in care se arunca gunoaiele va trebui sa iti asumi responsabilitati pentru alte persoane si vei avea rezulate bune din actiunile incepute modest .
68 Gunoi - bogatie - in casa - saracie trecatoare - incarcand - dezonoare - de vaca - abundenta - maldar de - vei primi bani - mergand prin - nemultumiri - traseu dificil - mare pericol social si profesional - vazand in gramezi - spor si belsug.
69 Gura - Dorinta de a te exprima si a te face inteles; (frumoasa) amabilitate, vorbe frumoase, ganduri bune, armonie si intelegere, buna comunicare cu ceilalti, impresie buna, expresivitate, forta de convingere; (urata) opusul celor de mai sus.
70 Gura - Necazuri - casa - sfat important - cearta - deschisa - de femeie - semn de dragoste - fara dinti - marirea eforturilor - foarte mare - clevetiri, boala - frumoasa - fatarnicie - frumoasa de barbat - sot betiv - inchisa - temei nejustificat, repusie - intredeschisa cu dintii coltosi - nenorocire in casatorie - mare - onoare si belsug in casa - mica - folos - pe care nu o poti deschide - primejdie de moarte - razand - vei face fata unei situatii uimitoare - schimonosita de plans - purtare nesabuita - vorbind cu cineva - comunicare - zbarcita de baba - discutii placute.
71 Guvern - Nevoia unui control sau a unei supravegheri in ceea ce faci, autoritate, conducere, probleme administrative.