Vise cu litera "U"

1 Ucenicie - Daca visezi ca inveti o noua meserie, fiind ucenic, sugereaza ca vei avea noroc in dragoste si afaceri.Daca un ucenic lucreaza pentru tine, vei avea ocazia sa faci niste bani.
2 Ucide (A) - semn fericit;- altcineva- indignare;- animale- dorinta de a inlatura o neplacere;- cerb- atingerea unui scop;- colonel- intriga;- cu mana- ai intrat intr-o perioada propice;- pe cineva- intristare, insatisfactie, framantari interioare;- pe un om- viata indelungata;- vaca- lipsuri;- tu esti- viata lunga;- un lup- succes imediat;- un urias- depasirea prejudecatilor;- vipera- nu vei fi in mana dusmanilor.
3 Ucide - de vei visa ca ucizi un om, e semn de succes in afaceri; de visezi ca esti tu cel ucis, pierderi inseamna ptr.cel ce face asa ceva.
4 Ucigas - Daca visezi ca omori pe cineva este semn ca trebuie sa fii temperat si ca nu trebuie sa te grabesti in a lua decizii noi.
5 Ud - boala;- de ploaie- vei avea noroc.
6 Uda (A) - noroc si fericire;- flori- bucurie;- gradina de legume- castiguri banesti neasteptate;- plante- iubire, devotament;- trandafiri- ajutor din partea prietenilor.
7 Uita (A) - bagajul- nesiguranta;- la cineva- sanse noi- la jocul de carti- certuri cu amicii;- in oglinda- casatorie imediata.
8 Uitandu-te in jos - de vei visa, semn e ca nu prea te intereseaza cele din preajma ta.
9 Ulcer - grija, necaz;- avand- esti impulsiv.
10 Ulcior - Daca visezi ca torni apa dintr-un ulcior inseamna ca vei scapa de grijile financiare.Daca visezi ca spargi ulciorul inseamna ca vei avea probleme cu picioarele.Daca visezi ca repari un ulcior inseamna ca vei merge la o petrecere unde vor fi multe bauturi.
11 Ulei - pierdere de neanlaturat;- arzand- fa economii; - de floarea soarelui- prosperitate;- de gatit varsand- pierderi banesti;- de in- semn bun;- de masline- lucruri bune la serviciu;- lucrezi cu- necaz;- intrebuintand- sanatate;- murdar si lasa pete pe ceva- avutie prin inselaciune;- pictura in- vei avea dificultati;- scapat pe jos- vei scapa de necazuri;- spargerea unui vas cu- nenorocire;- varsat pe cap- inaltare mai sus decat altii;- vegetal- bucurie.
12 Ulei - daca visezi ca folosesti uleiul in orice fel,semnul este rau; visul este mai putin rau ptr.femei, pictori si alte persoane care folosesc uleiul in mod firesc.
13 Uliu - hot;- omorand- vei scapa de dusmani;- pe cer- ingaduinta fata de cei de jos;- prinzand- castig;- zburand- vei fi mai conciliant.
14 Umar - indoiala despre ceva;- larg- sanatate, succes;- slabanog- boala.
15 Umbla (A) - beat- boala ce te ameninta;- cu capul descoperit- dobandirea unui beneficiu trecator;- de colo, acolo- vei fi inselat;- cu o candela in mana- calatorie, viata spirituala incarcata;- descult- saracie, mizerie, lepra;- dupa cai- pierderi in familie;- dupa caine- dusmanii se indeparteaza;- dupa gaini- vesti intarziate, vei avea un nou mostenitor;- dupa o persoana- nu poti obtine un rezultate;- dupa un porc- veti fi ocolit de boala;- dupa vaci- prieteni in familie;- gandaci pe corp- necazuri in afaceri si dragoste;- in camasa- pierzi onoarea;- in curte- vrajmasi pagubosi;- in gradina- zavorire inutila;- in haine albe- mai multa intelepciune- bine pentru sluga rau pentru stapan;- in somn- dezlegarea de greutate;- linistit- noroc;- pe camp- vei primi o veste pe care o astepti;- pe maracini- dusmani primejdiosi;- pe drum bun- castigi, te eliberezi de griji;- pe drum drept- castig;- pe pajiste- inmormantare;- pe jos cioara- mari piedici in afaceri;- prin livada- viata placuta;- sa se razbune- dezamagire in dragoste;- ratacind- neplaceri.
16 Umbra - de vei visa umbra, semn e ca iti vei gasi un protector, un sprijin, cineva te ajuta.
17 Umbrela - Daca visezi ca porti o umbrela pe vreme ploioasa inseamna schimbari in rau in cadrul conditiilor tale generale de viata.
18 Umbrela - protectie buna, castiguri in curand;- avand- beneficiu banesc;- cumperi- dificultati financiare;- daca ai in mana- foloseste-te de prieteni;- dai o- vei avea o- vei avea o intalnire;- de matase- vaza;- deschisa- cere ajutor;- deschizi o- esti adaptabil, sociabil si ai o minte practica;- de soare- vei gasi protectie si sprijin;- inchisa- nu-ti fa griji, vei reusi;- inchizi o- ai incredere intr-o persoana apropiata;- intoarsa- schimbare de situatie;- ne apara de ploaie- succese meritate, protectie impotriva unor mari insuccese;- pierduta- abandonare;- pierzi o- vei avea o problema la serviciu;- reparam- protectie in eliminarea dificultatilor, fuga de aversitatile vietii;- rupta- nebunie;- stricata- primejdie;- vazand multe- fereste-te de invidiosi.
19 Umed - argila- ranirea sentimentelor, afectarea intereselor;- carbuni- ingrijorare;- fan- sa te astepti la necazuri;- pestera- pericol;- padure- esti un om prea iesit din tiparele normale.
20 Umflat - castig mare;- bratul- discutii despre mostenire;- ciment- afectiune de lunga durata;- corpul omenesc- dobandirea de putere;- cot- afectiune catre cineva;- genunchi- afacerea financiara in pericol;- in pene curcanul- cu mari eforturi vei scapa de necazuri;- ochii- boala.
21 Umilinta - Daca visezi ca esti umilit inseamna ca trebuie sa ai grija sa nu fii obtuz sau sa faci pe seful cu ceilalti.
22 Unchi - omorand- mosteniree.
23 Unghie - sanatate precara, sperante inselate;- crescuta si netaiata- sperante neamplinite;- mancand din- osteneala;- purtand- glorie;- rupta- ranire;- scurte- pierdere, neplacere;- smulgandu-ti-se- necazuri si durere;- taiata- cearta;- vazand- sanatatea iti este subreda.
24 Unghii - Daca visezi ca ai o manichiura bine realizata, va trebui sa-ti reduci cheltuielile.Daca visezi ca iti tai singur unghiile, te vei alatura celor care vor sa ajute comunitatea.Daca visezi ca iti vopsesti unghiile cu rosu inseamna ca anumite persoane vor fi dispretuitoare fata de tine.Daca visezi ca iti tai unghiiile prea mult, vei avea necazuri, care insa se vor realiza mai tarziu.
25 Unghiile - Se zice ca visul in care apar unghii puternice, bine conturate, bani inseamna. Traditia egipteana a interpretarii viselor spune ca daca vei visa ca ti s-a indoit o unghie sau ca ti-ai pierdut o unghie,e prevestire ca te vei imbogati, dar si ca vei avea armonie in casa si noroc in dragoste. Aceeasi explicatie o are si visul in care ai unghii lungi. De vei visa ca ai unghii scurte, in viata ta urmeaza niste conflicte, niste certuri. Dusmanie din partea altora vei avea si in cazul in care visezi ca altcineva iti tai unghiile. In traditia persana, visul in care pare o singura unghie prevesteste ca o speranta de-a ta nu se va implini.
26 Uniforma - ocazii bune pentru viata si activitatea ta;- avand- vei primi o veste confuza,- de soldat- relatii bune cu cei din jur;- de soldat descompletata- nemultumire;- de scolar- afaceri importante;- imbraci o- vest bune;- purtand- glorie, celebritate;- vazand- aventuri.
27 Unt - beneficiu frumos, nastere;- avand- confort si oaspeti bineveniti in casa;- batand- nasterea unui copil;- in tigaie- ai sanatate buna;- intins pe paine- sa te folosesti de oameni in afaceri;- mancand- surpriza placuta;- pentru indragostiti- certuri si nemultumiri, care se vor rezolva spre nemultumirea lor, dar nu a ta;- vazand- ingrijorare, vei inspira mila.
28 Unu - numar- societate.
29 Uragan - primul pas gresit va fi un dezastru;- fiind in- urmeaza in viata ta o perioada extrem de zbuciumata;- vazand- cel mai rau semn din vise.
30 Urat / urata - carpa- temeri, nesiguranta;- fata- ai facut o proasta alegere intr-un moment dat;- fata- grija mare;- frate ce se poarta- noroc apropiat mare;- palma- insarisfactii;- peisaj- dezamagire pe plan sentimental;- vrajitoarea- legatura sentmentala a ta nu este buna.
31 Urca (A) - asemn bun;- ciclist- progres;- anevoios- pesimism;- in catedra- scapi de vrajmasi;- la o catedra universitara- onoruri primite;- coarda- pericole sociale;- colina repede- reusita in actiune;- dealul- implinirea sperantelor;- in autobuz aglomerat- mari contacte cu oamenii;- in nacela unui balon- intalniri placute;- intr-o corabie- binecuvantare si profit material;- munte- griji in afaceri;- orb intr-un mijloc de transport scara- ascensiune in serviciu, triumf;- pe scara subreda- mare suparare;- pe o piramida- esti un om cu multa vointa si cu incredere in tine;- pe zid fara sa te ranesti- succes in afaceri;- sfortam dar nu putem- inutilitati in viata zilnica;- sui platforma esafodului- esti om cinstit;- stanca- dorinte implinite;- tu te- esti optimist si ai incredere in viitor;- trepte- succes major la slujba;- usor si rapid- succes deosebit, promovare exceptionala;- trotuar- siguranta de sine, conditionari de imbunatatirea nivelului profesional;- un deal- stare de obosala.
32 Urcare - De te vei visa urcand, bine iti va merge in tot ce faci in perioada imediat urmatoare. Daca nu vei reusi sa urci pana la capat, pana in varf, nu-ti va merge bine, dimpotriva, te vei impotmoli, problemele te vor coplesi.
33 Ureche - siguranta, fericire, barfe;- alba dar murdara- trebuie sa o rupi cu cineva care te-a dezamagit si care se poarta urat cu tine;- acoperim urechile cu o caciula- temeri in legatura cu apetitul sexual; -acoperim cu palmele- apetit sexual excesiv, de care ne rusinam, dependenta de alta persoana;- de animal- esti bun de treaba;- de animal salbatic- vesti de tot felul;- durere de- vesti nedorite;- de lup- viclenie;- de lup avand- te inconjoara dusmani vicleni;- frumoase- vei gasi un prieten bun;- frumoase si mari- ai un amic adevarat; - infundate- ti se incredinteaza secrete;- mari- detii unele taine;- multe- amicul prospera;- mici- primesti sfatul tatalui tau;- sidefii la femei frumoase- fericire;- spalandu-le- griji, indispozitii;- spaland- devii placut;- tragi de- lipsa de atentie din partea semenilor;- te staduiesti sa auzi- trebuie sa iei o decizie importanta;- vazand la altul- barfa pe seama ta;- zarind pe jos- vei debuta intr-o relatie profitabila si fericita.
34 Urina - sanatate buna;- ajunge intr-o fantana- pierderea bunastarii;- azvarlind cu- dusmani anihilati;- pe tine- ti se face o favoare;- pe tine si se usuca- boala;- se imprastie si uda un perete- veti avea doi fii;- se indreapta in sus- fiul dumneavoastra va fi o personalitate deosebita;- vazand cum se- alungi relele.
35 Urina - Se zice ca visele care au legatura cu urina sau cu urinatul ar fi vise bune. E sanatate te vei bucura, daca vei visa copii care fac pipi in pat. Conform unei vechi traditii, daca te visezi urinand in pat, castig banesc vei avea sau afaceri care ti vor merge foarte bine si care iti vor aduce bani multi. Vechii persi spuneau ca daca te visezi facand pipi, vei avea o suparare.
36 Urs - dusman bogat si puternic, probabil adversar si rival de-al tau;- avand- cearta cu prietenii;- atacandu-te- precautie;- brun- pasiuni brutale, inamici plini de cruzime;- fugim din fata lui - pericol evitat cu tenacitate; -gonind- semn bun;- inlaturandu-l si omorand-ul- dusmanii au pagube;- in departare- dismanii iti tin calea;- linistit- ponegriri, clevetiri;- mari- cearta, calomnie, barfa;- mormaind- siluirea vointei tale, dusmanii in jur;- omorand- vei pagubi pe dusmani, invingi un dusman.
37 Urs - Daca visezi un urs este semn ca vei primi provocari in afaceri.Daca ucizi ursul, vei putea scapa de persoanele pe care nu le doresti in anturajul tau.Daca o fata viseaza un urs este semn ca vei intra in conflict cu persoanele care iti stau in cale.
38 Usa - O usa deschisa este semn ca iti vei implini dorintele.O usa inchisa inseamna ca ai pierdut ocazia de a merge mai departe, de a avansa.
39 Usa - paguba;- auzind scartaind- certuri, neampliniri;- bataie in- veste neasteptata;- casei arzand- un cunoscut va muri;- casei deschisa- vor veni oaspeti;- casei in flacari- moarte;- cazuta- paguba;- ciocanind la- soarta iti surade;- deschisa- armonie cu partenrul tau de viata;- deschizand tu- iti faci noi cunostinte la serviciu, afli o taina;- din fata unei case- noroc in dragoste;- furata- nevasta ta este bolnava;- inchide- paguba mica;- inchisa- iti vei dezamagi partenerul;- inchizand- lucruri neplacute;- iti suna la- vei da cu ochii de femei barfitoare;- ingramadit dupa- probleme greu de rezolvat;- lacuiesti o- ai un mare grad de control si responsabilitate;- obloane la- castig;- pe jumatate deschisa- relatii sentimentale bune si placute;- suni la- ai mare grija de dragoste si intelepciune;- stricata- sotia ta se va imbolnavi;- trantita- barfe legate de viata ta intima.
40 Usturoi - te vei casatori cu o femeie frumoasa;- alb- vei gasi ceva valoros, sau ceva ce ai pierdut de mult; -mancand- cearta in familie;- mirosind- vei face un lucru neobisnuit;- pisand- necazuri;-vazand cum se curata- actiuni neobisnuite;- visand- grija mare.
41 Usturoi - In traditia araba se spune ca daca visezi usturoi, vei avea de-a face cu banii obtiunuti pe cai necinstite. Si in traditia romaneasca a interpretarii viselor usturoiul are semnificatii neplacute: de vei mirosi usturoi, in vis necazuri vei avea in viata reala, iar de te vei visa mancand usturoi vei face o boacana.
42 Umflatura - Grija pentru ereditare, mostenire.
43 Untura - Legare de amicie, prietenie.