Vise cu litera "N"

1 Noroi - (Daca te visezi ca esti in noroi) Vei deveni bogat dar cu mari eforturi.
2 Naftalina - Lucruri vechi de care iti este greu sa te desprinzi, atasamente ce iti fac rau, relatii de care incerci sa mai tii desi nu iti mai aduc nici o satisfactie
3 Nas - Blocarea perceptiilor lor prin tot felul de ganduri negative sau interpretari gresite ale unor evenimente.
4 Nasture - Rupt - instabilitate emotionala, gelozie, teama de a pierde pe cineva drag; cusut la haina - perseverenta, curajul de a obtine ceea ce vrei; gasit undeva - semn de posibile necazuri, sentimentul ca ceva iti lipseste.
5 Nastere - Asisti la o nastere - speranta, proiectia propriilor tale dorinte de succes, viziunea asupra vitorului, alter-ego-ul tau, adica chemarea copilului interior, a ceea ce esti tu in stare pura, nealterata de educatie, principii, prejudecati, stereotipuri; Tu nasti - capacitatea de a crea ceva, semn ca tot ceea ce faci, este facut cu sufletul; noi inceputuri.
6 Naufragiu - Clacaj psihic, stres, criza, frica, anxietate, delasare, renuntare, descurajare.
7 Nava - Pe apa - idei noi, dezvoltare intelectuala, lipsa de maturitate emotionala, grandomanie si incredere in fortele proprii.
8 Neg - Semn de boala, ganduri negative, lipsa de toleranta, lipsa de grija de de iubire fata de propria persoana.
9 Negru - Tristete, abandon, depresie, singuratate, pesimism, lipsa de adaptare, lipsa de afectiune, relatii sentimentale caracterizate de posesivitate, neincredere, duritate si neexprimarea sentimentelor.
10 Nevoie - Senzatia de nevoie- simti ca iti lipseste ceva, nemultumire sufleteasca, sentimentul ca nimic nu iti cinvine si ca nimeni nu iti face pe plac, lipsa si nevoie de schimbare.
11 Nisip - Visare, spontaneitate, semn de iubire, pasivitate, pui suflet in ceea ce faci, romantism, traiesti in prezent.
12 Noapte - Teama de singuratate, emotional te simti neinteles, cautarea sensului vietii, introspectie, iesirea la suprafata a tuturor fricilor tale, situatii in care vei fi provocat.
13 Nod - Dorinta de a opri trecerea timpului, blocaj emotional si greutate in exprimarea emotiilor si sentimentelor; a desface un nod - eliberarea de blocaje, increderea in destinul tau.
14 Nora - Daca te visezi in postura de nora - neincredere in tine, dorul de mama; daca visezi ai o nora - frustrari ale trecutului, bucurie si belsug.
15 Nori - Albi - perspective pozitive, vise irealiste dar realizabile, stare de visare, de reverie, bucurie, rezultate bune; negri - deprimare, sentimentul desertaciunii, stare sufleteasca proasta, pesimism.
16 Noroi - mustrari de constiinta, pareri de rau, stare emotionala proasta, acceptarea unor adevaruri despre tine, griji.
17 Nuca - Dezvoltare intelectuala, ganduri prea multe, asumarea de riscuri, semn de intelepciune.
18 Nufar - Te lasi dus de val, sentimentalism, suflet bun, puritate, sentimente pozitive, caldura sufleteasca, armonia ta interioara este determinata de nivelul de afectiune pe care il primesti de la altii.
19 Numar - Revelatie, decodificarea propriei tale persoane, un amanunt ce tine de acel numar; daca numeri in vis - asteptare, planificare, organizare.Iata ce semnifica numerele. Sunt 9 numere ce e mai sus de ele se face adunarea numerelor din componenta(ex: 23- 2+3=5); 1- perfectiune, idealism, unitate in diversitate, dar si aplecatie spre egocentrism sau narcisismn;2- dualitate dar si gandirea in cuplu prin prisma lui noi, polaritate, dihotomie, masculin si feminin (YIn si Yang); 3- numar magic, spiritualitate, trinitate - corp, minte, spirit, comunicare si intelepciune; 4- stabilitate, sunt 4 puncte cardinale - orientare in spatiu, pragmatism si ratiune; 5- numarul intelectului, gandire profunda, capacitate de analiza si sinteza, indemanare; 6- numarul dragostei, al armoniei intr-un cuplu, frumusete, altruism; 7- spiritualitate, sacralitate, sunt 7 zile intr-o saptamana-perfectiune, sentimentalism, emotii puternice de aici se poate ajunge in gelozie si posesiune; 8- materialitate, bani, este numarul legat de datorii banesti, avere, pragmatism;9- evolutie, schimbare, intuitie, 9 luni de sarcina - initiere, invatarea lectiilor, atinerea unui nivel inalt de iluminare.
20 Nume - Daca iti apar in vis nume de oameni - fiecare nume este asociat cu o persoana care te va indruma in viata (poate chiar fara sa stii) sau care are o legatura speciala cu tine, care te va influenta intr-un anume fel sau altul.Numele inseamna energie si pate insemna ori ca cineva cu acel nume se gandeste la tine sau tu te gandesti la el/ea. Asociere mentala intre un nume receptat in trecutul apropiat si anumite persoane pe care le-ai vazut tot in aceasta perioada de timp.
21 Nunta - A ta - planuri, responsabilitate dar si frici si nesiguranta pe ceea ce ai, neincredere in tine sau in cel de langa tine, atingerea scopului propus, initiere in dragoste, invatare, dorinta ascunsa de a avea certitudini,Nunta altcuiva - spirit analitic, sesizare si perceperea unor lucruri despre tine, necesitatea de a te maturiza, de a-ti asuma responsabiliati, renuntarea la frici, temeri si implicarea intr-un proiect profesional sau sentimental, teama de angajamente, constrangere. Conteaza foarte mult sentimentul pe care il resimti in vis legat de nunta respectiva. De cele mai multe ori sentimentul insusi este cheia de decriptare a visului.
22 Nacela - Nacela de balon - drum lung in curand Nacela urcand - viata placuta si fericita.
23 Naframa - Primesti veste buna
24 Nai - Petrecere; Auzind nai - vei merge la o aniversare placuta.
25 Naluca - Vezi fantoma.
26 Namol - Suparare, necaz mare, cearta in casa.
27 Nap - moarte;- mare- sperante neantemeiate;- rosu- moarte;- taind- pierderea averii;- taiat- pierzi bunastarea.
28 Narcisa - De vei vedea in vis flori de narcisa, bogatie ti se vesteste. Pe un mormant - moarte.
29 Nas - paguba;- avand doua- cearta, incaierare;- bolnav- ai mare putere de imaginatie si creativitate;- borcanat- ai relatii personale bune;- carn- promisiuni de care nu te-ai tinut;- hemoragie pe- discutii neplacute;- jupuit- rusine, suparare mare;- lung- rusine, ai porniri impulsive;- mare- curiozitate, bogatie;- mancarime la- fi atent deoarece poti face usor greseli la serviciu;- mic- nedreptate;- mic vazand in oglinda- paguba in avere;- neintretinut- ai relatii dificile cu partenerul;- pierzandu-l- paguba de neinlaturat;- rosu- pierzi ceva important, sanatatea iti va fi primejduita;- sangerand- vei iesi din incurcaturi;- tu ai mare- te vei afla la loc de cinste;- vazandu-l mare- refacerea averii.
30 Nas - Semn ca esti un om foarte respectat;.
31 Nascut - a fi- nenorocire;- nou- sanatate.
32 Narcisa - De vei vedea in vis flori de narcisa, bogatie ti se vesteste. Pe un mormant - moarte.
33 Nastere - Un noroc in (sau din) strainatate;.
34 Nastere - Daca o femeie maritata viseaza ca naste un copil, e semn bune; e semn rau daca viseaza ca naste o femeie care nu e casatorita.
35 Nasturi / Nasture - Daca visezi ca iti pierzi nasturii inseamna ca va trebui sa te scuzi fata de cineva.Daca visezi nasturi stralucitori sau colorati pe o uniforma inseamna ca te vei casatori cu persoana pe care o apreciezi.Daca visezi nasturi care nu se potrivesc la anumite articole de imbracaminte inseamna vei avea griji financiare si probleme de sanatate.
36 Navod - Vei fi inselat; Avand navod- rea credinta; Pescuind cu navodul - perfidie.
37 Neagra / Negru - batista- doliu;- cerneala- mizerie, dificultati;- lebada- imoralitate, veste despre o despartire;- matase- erotism macabru;- paine- oameni nevoiasi;- peruca- naivitate, lipsa de bun simt;- planeta- schimbare neplacuta la serviciu;- stofa- controverse cu familia.
38 Nebun / Nebuni - Nefericire, neantelegere cu o persoana de sex opus ce va duce la ruperea relatiilor;- fiind- noroc in dragoste;- in camasa de forta- deruta, ai nervii la pamant;- om - bucurie;- om bolnav- veste proasta;- omori un- o gresala mai veche te afecteaza, aducandu-ti neplaceri;- pe strada- esti barfit;- piesa de sah- calatorie, drum lung;- plangand- vei primi un dar neasteptat;- te lecuiesti- imbunattirea sanatatii;- vorbindu-ti- esti inselat;- razand- sa nu faci pe moment investitii financiare
39 Necaz - Consolare apropiata.
40 Necunoscut - glorie, onoare;- animal- moarte in familie;- de aceeasi varsta si sex- idealuri noi;- energic- discutii;- strain- prietenie de durata si credinta in dragoste;- tanar- litigii;- tanar de sex opus- prietenie, ajutor, realizari, dorinte sexuale;- tarm- primesti vesti placute;- vedem tineri- ajutor, protectie.
41 Negura - Se zice ca daca o fata sau o femeie va visa ca trece printr-o ceata deasa, prin noapte sau prin negura si iese la lumina, bine ii va fi in plan sufletesc.
42 Nepot - Daca visezi ca un nepot sau o persoana iti cer bani inseamna ca vei avea relatii sociale bune atat cu prietenii vechi cat si cu cei noi.
43 Neon - Daca visezi ca vezi lumini colorate de neon inseamna ca vei observa ca anumiti prieteni sunt obtuzi si plictisitori.Daca visezi ca spargi un neon inseamna ca vei primi o marire de salariu.
44 Nervi - Vei trece peste greutati.
45 Nevasta - a lua- viata buna.
46 Nevastuica - Sotia ta iti aduce necazuri;- mai multe- prietenie cu o femeie rea.
47 Ningand / Ninsoare - Cu zapada geroasa- pierderi, castiguri necinstite..
48 Nisip - Nisipul sugereaza apropierea de familie si spiritualitatea.A visa castele de nisip este un avertisment asupra faptului ca te-ai indepartat prea mult de familie.Orice vis care implica nisip este semn ca o persoana ipocrita va incerca sa te influenteze, impotriva vointei tale.
49 Noapte - Crize si indecizie pentru cei secretosi, tristete, pericol;- camasa de- vesti placute la drum;- cu luna- dragoste;- cu stele- ambitii implinite, descoperire interesanta;- far luminos in- ti se ofera mai multe ocazii;- fara luna- temeri;- gardian de- vei avea tangenta cu un jaf;- intunecare- vesti noi;- intunecoasa- ierti pe cineva care ti-a facut candva rau;- licurici in- vei auzi de moartea cuiva;- liliac zburand in- ai probleme in familie sau la serviciu;- luminoasa cu luna si stele- usurare in problemele sufletesti;- plimbandu-te in- vei avea o bucurie;- senina- bucurie, succes;- senina cu luna- fericire, bucurie;- singur in- cunoscutii iti fac rau;- vazand pe fereastra- iesi din incurcatura.
50 Nod - suparare;- dezlegi- injustitie, legaturi sexuale;- desfacand- cu rabdare vei ajunge departe;- facand- suparare, incurcaturi;- mai multe- scapi de dusmani.
51 Nor - Voie buna, cinste, mari satisfactii;- alb- avansare in serviciu;- alb argintiu- viata usoara si placuta;- alb ca lana- liniste, fericire;- agitat in furtuna- neantelegeri in casa;- alergand- osteneala pentru tine;- cu fulgere- vesti si laude;- colorat viu- nelinisti spirituale;- de vara- succes la serviciu cu laude;- deasupra capului- cinste;- deasupra ta- bucurii;- galben- afaceri prospere;- intunecat- barfa;- luna in- perioada de fericire;- luna acoperita de- cu rabdare si perseverenta vei depasi problemele de serviciu;- lovindu-se intre ei- cinste mare;- negru- clevetiri;- negru cu rosu- cearta, te ameninta o primejdie;- ocupa intregul cer- temeri;- purtat in- veste buna;- rupere de- primejdia va trece facand loc bucuriei;- soarele acoperit de- ai minte practica si grijulie si un simt puternic al datoriei;- trecand rapid pe cer- perioada agitata;- vazand cenusii- neliniste;- vazandu-te in- veste buna;- vinetiu- discordie;- zarind- satisfactii mari la serviciu.
52 Noroi - Mizerie, dificultati serioase;- acoperindu-te de- saracie;- cazi in- se tes intrigi si comploturi impotriva ta;- in- cu eforturi mari vei deveni bogat;- in casa- afaceri sigure;- intrand in el- curatenie sufleteasca;- impotmolire- atragi multumirea celorlalti;- murdar de- sanatatea unui cunoscut este in pericol;- pe picioare- discordie, rusine, boala;- pe picioarele goale- rusine, nemultumiri, necazuri;- scufundandu-te in- cheltuieli fara rost;- scurgadu-se dintr-un deal- bucurii in familie; scotand din apa- bogatie;- tavalindu-te in- sanatatea ta este in pericol, schimbare la serviciu;- trecand prin- semn rau;- umbland- boala;- vazandu-te- veste rea;- visand mult- mare necatz..
53 Nou - bucatarie- fericire si noroc; caiet- esti o persoana decisa;- costum- griji financiare;- jacheta- dificultati banesti;- nascut- eveniment fericit;- saltea- sa te innoiesti spiritual;- sutien- intalnire placuta cu o persoana apropiata.
54 Nou-nascut / baiat - Daca o femeie va visa ca a nascut un baiat, viata ii va fi plina de bucurie si armonie.
55 Nuc / Nuci - Nuc mare de-ti va aparea in vis, semne ca ai un protector care te ajuta; nuci- castig inseamna; nuci mancand- vei avea parte de galceava, poate chiar o bataie.
56 Numarand - Nefericire, nenorocire;- aur- lipsuri;- monede- clevetire, dificultati economice.
57 Numere - Castig, cadou, esti intr-o sitatie ciudata; citesti- esti increzator in sperantele tale;- de la sase in sus- iluzii;- patru si cinci- osteneala zadarnica;- schimbi un- esti neanteles si timid;- stergi un- comunici prea putin cu partenerul;- tragand la loterie- noroc;- trei- afaceri;- scriind- esti foarte ocupat; unu- societate;- vazand- te asteapta un castig de bani.