Vise cu litera "E"

1 Eclipsa - (de soare) Ascunderea adevarului, minciuna, autoamagire, inselaciuni, aparente inselatoare; (de luna) aspecte necunoscute in plan sentimental, risc de a fi inselat de persoana iubita, caracter schimbator in dragoste, capricii.
2 Eclipsa - Prietenie in dragoste, iubire de se micsoreaza, nemultumire - de luna - necredinta, relatii sentimentale reci, noroc daca esti indragostit - de soare - pierdere mare, durere in familie, zile napraznice, razboi - privind - insucces, boala, moarte.
3 Ecou - Sperantele ti se vor implini, in special cele in dragoste.
4 Ecou - Este vorba de rasunetul propriei voci sau a vocii unei alte persoane. Ecoul simbolizeaza faptul ca cineva doreste sa is insuseasca opinia dumneavoastra sau sa va impuna opinia sa.
5 Ecou - Daca visezi ca auzi ecoul propriei voci vei avea dificultati cu obiectul afectiunii tale
6 Elastic - (care se intinde) Putere de adaptare, mobilitate, acomodare, flexibilitate, rezistenta; (rupt) depasirea propriei rabdari, excese, abuzuri.
7 Edificiu - Daca este mare , vei avea noroc in afaceri .
8 Edificiu - Amplu - largirea intereselor - cazand - refacerea priectelor - mare - situatie modesta, noroc - pompos - afaceri mari - solid - marirea intereselor.
9 Electrocutare - Atentionare, nevoia unei mari schimbari, rasturnare de situatie, riscul unui mare esec.
10 Electronic - Orga - primesti niste bani - soba - nesiguranta - un aparat de ras - fi atent la ce faci.
11 Elefant - Te bucuri de multa stima in cercurile pe care le frecventezi.
12 Elefant - Ecest pachiderm poate fi interpretat ca fiin elefantul matern, de la care asteptam protectie. In realitate, ar trebui sa ne gandim ca nici un rau nu me poate dobora. Cine calareste un elefant planuieste o ascensiune in sferele inalte (vezi de asemenea trompa).
13 Elefant - onoare, folos, lingusire- alb- casatorie intarziata- avand- victorie sigura- calatorind cu-noroc, vei face avere- hranind sau adapand- vei fi in serviciul unui om mare- il pregatim de drum- succes- omoram- primejdie, spaima, planul tau va fi distrus- suit pe- treburi de multa stima in cercurile pe care le frecventezi- vazand mai multi- viata lunga, putere, sanatate, asociere cu cineva important- visand ca se bat- inselatorie.
14 Elicopter - Daca il vezi zburand, vei fi nedreptatit de catre duperiorii tai, supararile vor trece , fara complicatii.
15 Elicopter - Avansare in curand pe cer - inlaturarea necazurilor - zburand - nedreptate trecatoare.
16 Episcop - Este semn rau, te asteapta un proces.
17 Episcop - Eperanta indreptatita - a vorbi cu - proces in curand, cauza de neantelegere - binecuvantand - eveniment fericit in viata - cu crucea la gat - procese, realizari bune - cu bastonul in mana - proces - la altar - sa fii optimist pentru viitorul tau - la procesiune - calm si seriozitate.
18 Episcop - In uniforma de episcop de vei visa, nadejde inseamna, nu dispera, multe din viata ta se vor rezolva cum doresti.
19 Epoleti de ofiter - Te vei bucura de mare demnitate.
20 Eprubeta - Vei fi falimentar intr-o afacere la care tii foarte mult.
21 Evanghelie - Semn de pocainta; vei pierde un lucru scump.
22 Evanghelie - Auzind - semn de pocainta, pierderea unui lucru scump - daca citesti - vrednicie - predicand - legatura lunga de dragoste, mult bine in viitor - sarutand - cinste mare, sentimente profund religioase - tinand in mana - credinta mare - vinzi o - ai mare putere de munca.
23 Evanghelie - Pretuire din partea celorlalti oameni veri avea reusite in planurile tale.
24 Evantai - Vei calatori departe in curand.
25 Evantai - Este simbolul dorintei de a va ascunde adevaratele intentii, poate chiar de aface putina valva pentru a atrage atentia asupra cuiva. In cazul femeilor, evantaiul simbolizeaza cochetaria, pe care acestea doresc sa o afiseze fata de sexul opus.
26 Evantai - Rivalitate, dragoste neampartasita - achizitonand - iti pierzi vremea cu fleacuri - avand - veselie generala - folosind - relatii neplacute la serviciu - purtand - in curand vei calatori departe - rupand - discutie mare in familie - tinand in mana - calatorie in strainatate.
27 Evrei - Daca visezi, e semn bun, caci vei avea noroc in afaceri; daca faci afaceri cu ei in vis, e senm rau, de paguba; daca te faci evreu, e semn de saracie.
28 Evreu - Noroc in afaceri, negot prosper - a te face - saracie, mizerie - facandu - ti un serviciu - noroc neasteptat.
29 Examen - Anxietate, teama de confruntare sau de competitie, nevoia de a-ti demonstra superioritatea; element de context ce apare in momentele de cotitura ale vietii, ce necesita hotarari importante; (picat) teama de esec; pregatire slaba in fata problemelor vietii, imaturitate; (luat) incredere in fortele proprii; maturitate.
30 Examen - examen greu inseamna dificultati in afaceri examen usor inseamna ca vei primi niste vesti bune pe neasteptate.
31 Examen - Dificultate - a lua un - esti ambitios si mandru - ca dai - reusita in afaceri - cazand la un - atentie la decizii - ca examinezi - avansare - oral - semne bune pentru relatiile tale - sustii - greutati ale vietii - trecand - esti disciplinat si controlat.
32 Excremente - Detalii sau elemente inutile, care se cer inlaturate; eliberare de atitudini, sentimente sau trairi defavorabile; purificare emotionala; renuntarea la elemente din trecut, ce nu-ti mai sunt necesare sau care iti obstructionau evolutia.
33 Excremente - Excrementele din vis nu au nici o legatura cu cele din realitate. Excrementele sunt interpretate pozitiv, fiind ingrasaminte agricole care stimuleaza cresterea. In mute cazuri, excrementele din vis prevestesc un castig de bani sau talmacirea caracterului. Eliminarea excrementelor indica generozitate sau simtul ordinii, iar constiparea reprezinta zgarcenie, pedanterie, dorinta de dominare, dar si teama de o pierdere, eventul o pierdere de bani. Unii psihanalisti au interpretat eliminarea excrementelor ca fiind simbolul castrarii. Freud afirma ca in cazul in care copii viseaza excrememnte, inseamna ca acestia au suferit o pierdere. Acest lucru se petrece mai ales din cauza educatiei exagerate a copilului mic, aceasta fiind una dintre radacinile nevrozelor de mai tarziu si a problemelor sexuale. Psihoterapeutii moderni au o parere asemanatoare considerand lipsa dragostei la varsta adulta ca fiind cauzata de o educatie exigenta (vezi fecale, golirea intestinului, toaleta) .
34 Excremente - Bogatie mare, noroc financiar important - a le produce - frica, lacomie, sadism - a le vedea - beneficiu neasteptat - a manevra - situatii dificile - de animale - succes in general - de om - castig in bani - diaree - schimbari - normale - beneficii.
35 Explozie - Soc, nevoia de a da piept cu realitatea, risc, primejdie, schimbare violenta, rasturnare neasteptata de situatie.
36 Explozie - Daca visezi explozibili care sunt folositi pentru scopuri pozitive vei avea noroc in privinta unor castiguri viitoare si in dragoste Daca visezi ca explozibilul este folosit pentru distrugerea unor locuri sau aoameni vei avea griji financiare si sentimentale daca visezi ca pui la cale o explozie este semn ca vei avea mai mult confort si mai multa multumire ca niciodata .
37 Explozie - De emotii - esi multumit si relaxat.
38 Extraterestru - (intalnind sau vazand) Dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate intr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti inteles sau acceptat de ceilalti; (rapit de extraterestri) teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.
39 Etaj - Fiind partea casei, deci ceva ce simbolizeaza corpul persoanei respective, un anumit nivel al casei, reprezinta o anumita regiune a corpului. Spre exemplu parterul simbolizeaza zona lombara, iar mansarda se refera la partea superioara a capului. Pentru a interpreta visul, trebuie sa retineti ce se intampla si la care dinte etaje (vezi, de asemenea acoperis, casa, pivnita, parter) .
40 Elice - Succes.
41 Electrocutare - Daca va ganditi la electrocutare care nu are loc in vis , aceasta inseamna sfarsitul unei vieti, iar visul acesta poate insemna ca nu veti mai fi acelasi daca nu urmati o anumita cale sau luati anumite decizii.La fel poate sa insemne ca va asteapta un mare soc.
42 Esec - A visa un esec este un vis asociat cu teama de a nu corespunde si teama de a nu a avea o personalitate invingatoare.A visa un esec in afacere inseamna ca lasati frica sa va acopere toate incercarile si trebuie sa schimbati aceasta sau veti suferi pierderi in castiguri.O femeie care viseaza esec in dragoste va esua in realitate daca nu va repara lucrurile pe care le-a facut pana acum.
43 Esec - Daca visezi ca esuezi in a realiza ceva este o predictie referitoare la nefericirea in dragoste si poate la boala .
44 Extaz - Cand visati si aveti un sentiment de extaz aceasta indica o perioada de fericire personala sub forma unei fericiri in oameni, prieteni sau familie.Daca visul este deranjant si inca simti putin extaz in el atunci este posibil sa simtiti tristete din cauza unei povesti de dragoste intrerupta.
45 Evada / Evadat / Evadare - Semn rau - asistand - nu ai scrupule, pierdere de bani - luand parte - ambitiile tale nu se vor implini.
46 Eticheta - Daca visezi ca incalci regulile etichetei va trebui sa ai mai multa incredere in tine pentru a avea succes Daca visezi ca exagerezi in materie de etichete vei fi dezamagit de unele persoane pe care le consideri prieteni .
47 Eticheta - Visul ca etichetati diferse obiecte arata ca sunteti in cautarea unei ordini in viata.Daca cititi o eticheta inseamna ca veti anunta pe cineva in legatura cu probleme personale si ca se vor intoarce impotriva dumneavoastra.Sau inseamna ca o persoana v-a etichetat gresit.
48 Eticheta - In galeria de arta - persoana puternica - in muzeu - esti capabil si supus - pe geamantan - calatorie in curand - pe sticla - esti sensibil si cu simt parctic.
49 Educatie - Visati ca sunteti la scoala veti avea dorinta sa va imbunatatiti, fie in a urma o noua scoala, sau un curs de pregatire.Visand ca mergeti la un liceu arata dorinta dumneavoastra pentru educatie si arata ca vezi avea succes in viata.
50 Educatie - Daca visezi ca te chinuiesti cu temele vei avea succes in intreprinderile viitoare dar nu in domeniile educationale .
51 Epava - risc de esec, deruta, probleme, necesitatea abandonarii unui proiect ce se dovedeste a fi defavorabil.
52 Epava - Daca visati epava unei nave sau a unui autovehicul, acesta este un semn ca in realitate veti esua in ceea ce veti intreprinde (vezi automobil, vas) .
53 Evreu, jidan - Daca visezi ca faci afaceri cu el inseamna pierdere sau ceva rau. Daca visezi ca te faci evreu - mizerie, saracie.
54 Evreica, jidana - Nenorocire, suparare foarte mare.