Vise cu litera "M"

1 Magazin - Element de context pentru propria viata sociala, relatii importante, cunostinte influente, extinderea relatiilor, sociabilitate, mediu social bogat, contact cu public divers, varietate de situatii, vezi si cumparaturi.
2 Magnet - Atractie spre ceva anume, fascinatie, ispita, dorinte mari, incredere absoluta, nebunie, lipsa de control.
3 Maimuta - Istetime, spirit descurcaret, veselie, energie, optimism, distractie, neatentie, pripeala, graba, repeziciune, gafe, prezenta de spirit, capacitatea de a invata de la altii, nevoia unui exemplu, probleme sau situatii privite de la originea lor, nevoia de a urma niste sfaturi de la persoane cu mai multa experienta; (in cusca) lipsa sau reprimarea celor de mai sus, frustrari, oprelisti, discpilina impusa, rigiditate.
4 Mac - Daca visezi un camp cu maci inseamna ca vei avea o aventura amoroasaA culege maci de pe camp este semn ca planurile tale nu se vor materializa .
5 Mac - Declaratie de dragoste, care se va face printr - o scrisoare, fericire de scurta durata - culegand - dragoste apropiata, de scurta durata - intr - un lan de grau - propunere de dragoste a unei persoane bogate - mancand - sperante desarte - pe camp - bucurie, placere - pe camp intre flori - rusine pentru o situatie - printre buruieni - declaratie a unei persoane deosebit de interesanta cu o frumoasa pozitie sociala - rosu aprins - injosire intr - o situatie - seminte de mac - casatorie tarzie cu o persoana harnica - vazand - mare placere.
6 Magnolie - Vei face afaceri rentabile.
7 Magnolie - Intalnim o persoana placuta - inflorita - vei face afaceri rentabile.
8 Mal - Element de context ce combina elementul apa (planul emotional) si elementul pamant (planul material), atragand atentia acelui element care iese in evidenta in cadrul visului, daca se pune accent pe apa sau pe pamant; (stand pe mal de mare, de apa, de lac) prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente; (mergand inspre mal dinspre apa) prioritar este elementul apa; nevoie de liniste sufleteasca, nevoia unei pauze sau a unui concediu, perioada confuza in plan emotional, emotivitate sporita ce urmeaza sa se incheie, stress, teama de a-ti asuma responsabilitati, frica de ziua de maine, cautarea unei rezolvari; (situatii ce se petrec de-a lungul malului, in paralel cu apa) echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile; (mal rupt, lucruri sau persoane cazand de pe mal) atentionare asupra elementului pamant; se pot petrece situatii cotidiene care pot aduce stress, emotii, lacrimi chiar, situatii instabile, periculoase, stare materiala precara ce poate naste mahniri; (locuinta la mal de apa) buna armonie intre emotii si material; perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.
9 Mama - In genral situatii ce se cer analizate in profunzime, de la originea lor; de obicei mama din vis indica o atitudine personala pe care imaginea mamei o reprezinta. Visul poate fi interpretat in functie de relatiile pe care le aveti sau le-ati avut cu mama. Daca in realitate mama este moarta - atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata dv., nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii. Daca mama este in viata, dar este departe - lipsa unui sprijin, deruta emotionala, teama de necunoscut, dorinta, dor, lipsa de afectiune. Daca locuiti cu mama
10 Mare - (daca un lucru in vis e mai mare decat in realitate sau devine mare pe parcursul visului) element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia; amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru; (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare) repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.
11 Margine - Te aflii pe margine
12 Marinar - Calatorie care nu este lipsita de rsicuri; vezi un marinar sau mai multi
13 Maro - Daca visezi nuante de maro inseamna ratiune exagerate, gandesti prea mult si simti prea putin, posibila stare de tristete.
14 Masa - solida
15 Masaj - Faci masaj
16 Masca - Indica lipsa de sinceritate, dorinta de a va ascunde, de a nu va arata adevarata fata. Unele persoane care viseaza ca se ascund in spatele unei masti, in realitate au complexe de inferioritate sau sufera de tulburari in viata sexuala. Mastile de carnaval (vezi carnaval) au alte simboluri, si anume, faptul ca, in compania oamenilor draguti doriti sa va aratati o alta fata (vezi, de asemenea, barba).
17 Masca - Rusine, ipocrizie, nemultumire, gelozie - avand - minciuni - pui o - analizeaza relatia ta cu partenerul pentru a depista dificultatile pe care le intampini - purtand - lipsa de sinceritate, ascunzisuri spirituale - rupta - tradare.
18 Masina - Posibile lipsuri materiale, neplaceri la locul de munca, dorinta de a face altceva decat ceea ce faci, nemultumire legata de profesie, paguba, dorinta de eliberare, prea multe responsabilitati, dorinta de a lua decizii in ceea ce te priveste, singur, fara implicatii exterioare, nevoia de a te adapta oricarei situatii, fie ea si mai dificila.
19 Maternitate - Semn bun, un nou proiect ce are toate sansele de reusita.
20 Magar - Daca calaresti magarul
21 Magar - Un magar incapatanat indica faptul ca mai aveti de luptat o perioada, ca aveti pe umeri o povara fizica sau sufleteasca. Adesea, prin acest vis vi se comunica sa aveti rabdare, sa sperati in zile mai bune. La Artemidoros, magarul care ducea o povara prevestea eliberarea de o sarcina.
22 Magar - Nefericire, nu te certa cu oameni prosti, da dovada de rabdare; - a bate- mari suparari, intristare; - alb- vesti bune; - alergand- deceptie, tristete, ucidere; - alergand dupa un- certuri dramatice; - avand- vei fi ignorat in serviciu; - bland- calomnie; - calare pe el- dispret din partea oamenilor; - calaresti un- desconsideratie; - calatorind cu el- iti vei atinge telul, dar vei fi dispretuit- care zbiara- mari griji- cenusiu- dragoste norocoasa- cumparand- esti cheltuitor, vei fi nevoit sa te restrangi- cu povara grea- nevoi, griji; - impovarat- lucru mult.
23 Malai - Nepasare, spirit libertin, actionare din impuls si nu din ratiune, adaptarea la orice situatie si capacitatea de a trece lejer peste orice dificultate..
24 Manusi - Lipsa de indemanare si de precizie, nu judeci oamenii dupa criterii juste, vrei sa obtii prea multe de la tine, sentimentul ca nu realizezi destul.
25 Mar - Vezi un mar - semn de belsug, de relatie ce se poate finaliza cu o nunta, semn de vitalitate sexuala, de capacitate inalta de procreere; musti dintr-un mar - pofta sexuala, dorinta inhibata, ispita; mar stricat - vise spulberate, sentimente ranite, nepasare, ignoranta, posibilitate de boala, sanatate subreda.
26 Margaritare - Dulcegarii, vorbe dure, lacrimi.
27 Masea - Griji, preocupari, durere sufleteasca, paguba financiara; masea cariata - probleme intampinate de cineva drag.
28 Masea - Crescandu-ti - marirea averii; - doua- vei pati o rusine; - durere de -te vei rusina; - scotand- moartea unei persoane apropiate.
29 Matase - Capacitate de profunzime, viziune foarte buna asupra lucrurilor, semn de buna intuitie dar si sensibilitate; imagine sociala care trebuie imbunatatita, cizelarea comportamentului.
30 Matase - Bucurie mare - alba - ne gandim la casatorie - admirand - vei trai in lux - cumparand - vei ajunge la o solutie buna - curea de - neamplinirea dorintelor - depana - curtezan nesincer - fir de - deceptie de la cineva iubit - fusta de - pozitie sociala buna - fota de - avere, bogatie mare - haine de - vei fi invidiat de cei din jur - multa - bogatie - naturala - bunastare, rezolvarea tuturor problemelor - neagra - erotism macabru - purtand - vanitate pagubitoare - sintetica - litigii, confuzii, riscuri de afaceri - vazand - lipsa mare de bani - visand tesatura naturala de - rezolvarea tuturor problemelor.
31 Matase - Orice vis in care apare ceva din matase inseamna ca vei avea noroc in problemele legate de afaceri si in problemele sociale.
32 Matreata - Nechibzuinta, lipsa de grija fata de ceilalti, egoism, orgoliu exacerbat.
33 Matura - Dezorganizare, lipsa de realism, frustrare profesionale, grija fata de ceilalti si mai putin fata de tine.
34 Matura - Cine tine o matura in mana si o foloseste, ar dori sa faca ordine in viata sa. Maturile din mainile persoanelor straine pot fi comparate cu cele ale vrajitoarelor, care calareau pe maturi in noaptea Valpurgiei, pentru a ajunge pe munte, unde se dezlantuiau. Ele anunta faptul ca cineva vrea sa se certe cu noi sau sa ne pacaleasca. Ar trebui sa luam in serios acest avertisment si sa ne ferim de vrajitoarele masculine si feminine si de arta lor de a matura. Daca, in vis, se folosesc maturi noi, acesta este un semn bun. maturile noi indica faptul ca, printr-o idee noua, putem uita ceea ce este vechi (vezi, de asemenea, vrajitoare).
35 Mana - Autosustinere, necesitatea de a deveni mai rezistent psihic; daca mana este rupta sau ranita
36 Mana - A te plimba de mana cu cineva
37 Manastire - Nevoia de a fi inteles, neoia de reculegere, de meditatie, de odihna psihica, cautarea unor raspunsuri, pace sufleteasca; semn bun, de armonie interioara, de regasire a bucuriei interioare si a iubirii.
38 Manastire - Daca visati ca va aflati intr-o manastire, inseamna ca doriti sa va reculegeti si sa aveti mai multa liniste sufleteasca (vezi, de asemenea, biserica, pustnic, calugar, calugarita).
39 Manastire - Viata placuta, liniste, pace - arzand - incendiu - mergand in - nunta in familie - nu poti iesi din ea - imprejurarile te vor supune vitregiilor viitoare - pasind in - bucurie la batranete - visand - semn de bucurie.
40 Mancarime - Senzatia de mancarime
41 Manca - Fizic te simti lipsit de energie, lipsit de chef; plictiseala si lipsa de impuls si de initiativa.
42 Mancare - Semn ca fizic trebuie sa ai mai multa grija de tine, nevoia de a fi mai energic, scapari de energie, nevoia de a fi stimulat, motivat.
43 Mancare - Mancare a cumpara: acest vis este bun pentru cei saraci, deoarece vor deveni bogati, si rau pentru cei bogati care vor avea o paguba mancare de vei gati, de vei fierbe- vin vremuri bune pentru tine mancare aleasa de vei vedea, in vis, vis rau este, insemnand foame, foamete mancare obisnuita de vei visa, te vei confrunta cu niste nevoi.
44 Maneca - Tragi pe cineva de maneca
45 Meci - Nevoia de a te exprima, de a te exteririza, competitie si dorinta de succes.
46 Meci - Castigat de boxer - evenimente noi si promitatoare - rezultat de la un - ai calm si luciditate.
47 Medicamente - Nevoia de stimulente, de a te ajuta de lucruri din exteriorul tau, nevoia de a auzi numai ce iti place si ce vrei sa auzi chiar daca nu reprezinta chiar adevarul, frica de a avea initiativa, teama de implicare sentimentala.
48 Meduza - Profitorie, lancezeala, sensibilitate, fragilitate psihica.
49 Melc - Pasivitate, indiferenta si de aici si toate sansele de a fi fericit; curiozitate, te bazezi pe ceilalti, precautie aproape excesiva, simti ca lucrurile evolueaza mult prea greu.
50 Mers - Tu mergi
51 Metal - Tarie psihica, semn de ratiune, intelect dezvoltat dar si posibila lipsa de compasiune, orgoliu exacerbat, curaj, tupeu, forta de a determina indeplinirea scopurilor si obiectivelor propuse.
52 Metrou - Intimitate cu cineva, semn de implicare sentimentala, de cunoastre aprofundata a celui de langa tine, sentimente nedezvaluite, manifestarea subconstientului care vrea sa iti arate ceva despre tine, atitudine reflexiva, intuitie buna si vizuine profunda asupra lucrurilor, posibila deruta emotionala, introvertire si frica de a te lasa exploata de altcineva, orice probleme exterioare au solutii interioare, inlauntrul tau, increderea in propria intuitie si in propriul tau discernamant.
53 Microfon - Nevoia de manifestare, de exprimare, de a auzi altceva decat lucruri negative, simti ca nu mai vrei sa auzi lucruri rele.
54 Miel - Semn bun, de belsug, sanatate dar si compromisuri facute pentru familie.
55 Miel - De vei visa ca tai un miel, paguba vei avea, te vei zbate pentru o problema a vietii tale, dar fara folos, miel de vezi, in vis, semn bun este.
56 Miere - Pucurie, placere din lucruri mici, sperante si vise, emotivitate si impresionabilitate.
57 Miere - In India, mierea este simbolul focului care arde in fiecare dintre noi, al dezvaluirii propriului ego. Pentru multe popoare, mierea simbolizeaza renasterea, ea fiind viata dulce, spre care tind toti oamenii.
58 Miere - Daca visezi ca maninc sau atingi miere vei avea mari dificultati pentru a avea si cel mai mic succes .
59 Miez - Cautarea adevarului, a esentei, superficialitate si necesitatea de a privi lucrurile altfel decat sunt ele in aparenta, iluzie.
60 Mina - Umilinta pentru autocunoastere, lectii de viata ce se vor repeta non stop pana le vei invata, necesitatea de a fi mereu constient de ceea ce faci, auto-analiza.
61 Minciuna - Spui o minciuna
62 Minge - Instabilitate emotionala, dorinta de aventura, adrenalina, energie, lucru in echipa, energie psihica acumulata ce trebuie eliminata; minge dezumflata sau sparta
63 Mire / mireasa - Asteptari prea mari ce iti pot crea dezamagiri.
64 Mire - Daca un barbat viseaza ca este mire va gasi baniDaca este nervos in timpul ceremoniei inseamna ca va trebui sa faca fata unor decizii dificile .
65 Mireasa - Mireasa poarta o rochie alba, culoarea inocentei, dar si a castitatii si, intr-o anumita masura, culoarea sentimentelor reci (vezi, de asemenea, alb). Daca barbatul viseaza ca face dragoste cu mireasa lui, inseamna ca va avea o aventura, incalcand astfel un tabu. Cine viseaza ca face dragoste cu o straina in rochie de mireasa, ar putea sa aiba dificultati, in realitate, din cauza firii sale indraznete. pentru femei, mireasa din vis ar putea duce fericire in dragoste, de care insa se teme, pentru ca realitatea este exact invers. Dorinta se indeplineste numai daca mireasa este dusa la altar sau daca femeia se viseaza mireasa.
66 Mireasa - Visul are explicatii foarte negative atunci te visezi scotand mireasa din casa, insemnand moarte.
67 Miros - In functie de mirosul pe care il simti in vis si sentimentul asociat lui: miros placut
68 Mistret - pericol, imaginatie bogata ce poate atrage probleme, pericole, lipsa de caracter si de respect, comportament agresiv sau sentimentul ca esti agresat.
69 Mita - Tu dai mita
70 Mlastina - te confrunti cu situatii neplacute, lipsa de chef, semn de oboseala si lene, sentimental nu reusesti sa te deschizi indeajuns, sai ai incredere destula in cel de langa tine.
71 Moara - iluzii, vise irealiste si greu de realizat, ignorarea adevarului, vezi numai ceea ce vrei sa vezi.
72 Moarte - Trecerea intr-o alta etapa, renuntarea la vechile tipare ale vietii, la stereotipuri si prejudecati si trecerea intr-un nou nivel de toleranta si iubire de sine; trecere catre altceva; nevoia de schimbare, de reculegere, situatii imprevizibile, ciclicitate si lectii ce trebuie invatate; un nou inceput, sansa si incredere in fortele proprii.
73 Mobila - Noua
74 Molie - Semn de lipsa de vigoare, de preconceptii si prejudecati, dificultate de a ccepta schimbarea, atasament fata de trecut, paseism si nostalgie.
75 Moineda - Lacrimi, emotie, te legi de maruntisuri care te consuma.
76 Monstru - Te confrunti cu propriile tale frici, lipsa de curaj.
77 Morcov - Stres, energie foarte multa acumulata la nivel psihic care trebuie consumatan( cel mai bine prin exercitiu fizic), vitalitate si sanatate.
78 Morga - Suparare, dezamagire, tristete si sentiment de frustrare, dorinta de izolare, de a fugi, soarta schimbatoare.
79 Mormant - Revizuirea trecutului, atasament fata de anumite elemente ale trecutului, schimbare, noutate, evolutia catre altceva, sentimentul ca trebuie sa schimbi ceva.
80 Mostenire - Speranta si asteptari proiecate, nevoia de a primi un ajutor, lipsa de implicare si asteptarea ca cineva ( fie el timpul) sa rezolve lucrurile.
81 Motor - Semn ca trebuie sa fii motivat pentru a realiza ceva, nevoia de a stii ca ai pe cineva langa tine, initiativa, curaj.
82 Mucegai - Lectii neinvatate din trecut, aspecte uitate, rani ale tale sau provocate altora care sunt inca in sufletul tau, amintiri neplacute.
83 Mumie - Propriile tale temeri, remuscari, greseli comise in trecut pe care le percepi acum sub aceasta forma.
84 Munci / Munca - Asumarea unor angajemente si responsabilitati, seriozitate, capacitatea de a te implica sentimental intr-o relatie.
85 Munte - Esti propria ta calauza in viata, semn de evolutie, introspectie si incredere in tine, efort psihic care se poate sfarsi cu rezultate foarte bune, capacitate de munca, calitati intelectuale, explorarea talentelor ascunse, fericire.
86 Musca - Sentiment de neplecare, senzatia de frustrare, enervare, sufocare, manifestarea propriei constiinte.
87 Mustata - Viclenie, posibilitate de esec.
88 Must - Dorinta de a te manifesta, exterioriza, de a spune ceva, nevoia de a vorbi cu cineva, timiditate excesiva, sentiment de inferioritate si posibil de culpa.
89 Mut - Dorinta de a te manifesta, exterioriza, de a spune ceva, nevoia de a vorbi cu cineva, timiditate excesiva, sentiment de inferioritate si posibil de culpa.
90 Mutat - Semn ca trebuie sa schimbi ceva in modul de a gandi.
91 Muzeu - Admiratie, semn ca tot ceea ce te inconjoara are un mesaj, permite-ti o clipa de repaus pentru a observa ce se intampla in jurul tau.
92 Muzica - Intristare adanca.
93 Muste - Clevetire, innegrire. Muste ca omori - tulburare si manie. Muste ca prinzi - boala.