Vise cu litera "V"

1 Vrajitoare - necazuri;-batrana- alergi dupa un proiect irealizabil;- cazan folosit de- relatii stricate in familie;- la o- casatorie cu clevetiri;- urata- atentie intri intr-o legatura sentimentala ce nu este buna.
2 Vrajitoare - Pentru occidentali, visele cu vrajitoare, vrajitori, vraji sunt semne rele. La fel de negative sunt aceste vise si in traditia romaneasca.
3 Vrajmas - de vei visa ca iti prinzi dusmanii, ca iei masuri cu ei, ti se va intinde o cursa, s-ar putea sa cazi intr-o capcana.
4 Vreascuri - uscate- saracie;- verzi- bucurie, fericire.
5 Vreme - In traditia romaneasca, dar si in cea occidentala, se spune ca daca visezi vreme rea, in viata de zi cu zi vei fi norocos si fericit.
6 Vulcan - schimbare in viata, dusmanii iti fac necazuri;- in eruptie- suparari provocate de dusmani;- fumegand- pasiune;- lava de- vei fi inselat in afaceri;- privind- aventura periculoasa, insistente ascunse care pot exploda;- stins- afacere terminata cu bine.
7 Vulpe - vei fi inselat in dragoste;- avand- prigonire, bani pierduti, urmarire pe furis;- a vedea- prigonire;- cu coada stufoasa- persoana care nu-ti place;- luptandu-te cu o- te vei certa cu un dusman viclean;- domesticind- vei iubi o fiinta nedemna;- naparlita- cunostinta intamplatoare;- omorand- reusita vei avea neplaceri, iti vei cunoaste prietenii;- primind- grija, nesiguranta, esti mai viclean decat dusmanul tau;- roscata- rival in dragoste;- vazand- vei descoperi un prieten necredincios;- vana- nu ai incredere in cineva apropiat;- visand- esti inselat in amor, vei fi amagit de catre femei.
8 Vaca - ti se prevesteste confort, tihna, viata buna.
9 Vaca - Potrivit traditiei romanesti, dar si celei persane sau occidentale, vaca vazuta in vis prevesteste tot ce e mai bun, adica viata linistita, confort sentimental, relatii bune cu cei din jur, acasa si la serviciu. Vaci grase de vei visa, vremuri bune vei trai. Vaci in grajd - semn de bogatie si noroc. De te vei visa mulgand vaci, noroc si foloase vei avea in viata de zi cu zi. E rau visul cu vaci slabe, insemnand viata grea si fara nici un orizont.
10 Vaci grase - vei avea companie,o tavarasie intr-o afacere.
11 Vaduv - prevestire de bucurie, de voie buna.
12 Vaduva - intristare, suparare.
13 Vagon - proprietate;- de locomotiva- vrei mai multa libertate;- frumos- calatorie scurta.
14 Val - Daca visezi valuri care lovesc tarmul marii inseamna ca vei fi apreciat pentru munca ta si ca vei avea noroc in dragoste.
15 Val / valuri - de vei visa valuri, semn e ca urmeaza o perioada mai grea pentru tine, va trebui sa lupti si sa invingi.
16 Valiza - Daca visezi ca impachetezi haine intr-o valiza inseamna ca te va vizita o persoana plisctisitoare.
17 Valiza - calatorie, se fuge de o responsabilitate, de o persoana care ne sprijina;- ducand- greutati in viata;- deschisa- succese;- din piele- calatorie;- furata- indoala;- grea- oboseala;- mare- truda multa;- mare si frumoasa- spirit de aventura;- mica- certuri cu neamurile;- nu mai terminam ce facem- frustrari;- obisnuita- esti o persoana dinamica;- pierduta- indoieli asupra unui prieten;- purtam- oboseala, greutate;- scumpa- calatorie de placere.
18 Vals - auzi un- neantelegere de mica amploare;- cantand- vei aduce bucurii;- dansand- faci declaratie de dragoste.
19 Vampir - te intampina ceva neplacut, esti bantuit de probleme si temeri;- muscat de un- intalnire neplacuta; -noi suntem- struneste-ti sentimentele, dorintele si pasiunile;- omorat- fii optimist, vin timpuri mult mai bune;- privind un- abuz de bunurile noastre, de persoana noastra;- vazand- intamplari neplacute.
20 Vampir - Daca visezi ca un vampir iti suge sangele inseamna ca vei trece prin experiente neplacute si ca nu te vei putea bizui pe toti amicii tai.Daca visezi ca omori vampirul inseamna ca vei avea noroc in dragoste.
21 Vanat - bucurie, noutate, vei trai in libertate;- de caprioara- prizonier real sau metafizic;- gonind- noutate, stare buna;- impuscat- investire in functie;- mergand cu pusca lui- fatarnicie;- mancand- te asteapta o viata lunga si plina;- urma de- intreprinderea ta nu va izbuti.
22 Vanatai - de te vei visa cu vanatai, semn e ca sanatatea iti este in pericol.
23 Vanatoare - succes, viitor frumos;- caine de- prieten credincios, intamplare fericita;- corn de- placere;- cu prada multa- casatorie;- de caprioare- intrigi cu cineva iubit;- de iepuri- griji si necazuri;- de fazani- onoruri mari in curand;- de vulpi- nu ai incredere in ceva apropiat;- interzici o intalnire de- noroc si cotitura in afaceri;- prada de- dezonoare;- soim la- o persoana apropiata iti pregateste o surpriza.
24 Vanator - dusmani multi si activi, prizonier;- in doliu- tristete;- fara arme- om de onoare;- mai multi- vei dobandi un amorez;- tu esti- viata linistita.
25 Vant - noroc inseamna.
26 Vant - noroc, vanitate;- bate impotriva ta- probleme in familie;- bland- placerea dragostei;- briza placuta- pozitie sociala buna;- briza usoara- evolutie lenta, schimbare in vita economica, profesionala si sentimentala;- care adie- frica de a infrunta viitorul;- de furtuna- nenorocire;- dulce- fericire; -mare- pericol;- moara de- proiectul de la serviciu va fi un mare succes;- puternic- schimbare in situatie, pericol, intristare, necaz;- rafala- evita iesirea lucrurilor din normal;- suferind de- cearta;- rafala violenta- faci fata unei situatii inselatoare;- rece- primejdie, pericol, esti implicat in discutii si negocieri cu final nesigur;- suflare de- inselare in amor;- tare- raufacatori;- te ia- avansare neasteptata;- tulbure- necaz intristare;- urland- pierdere mare de bani;- vazand- te prada hotii.
27 Vapor - fericire, calatorie placuta;- accident de- drum neasteptat, esec in afaceri;- calatorind cu- noutati de departe; -cargou- tentatii pe care trebuie sa le infrangi;- cos de- se deschid orizonturi noi;- cu fum- vei auzi o noutate;- cu pasageri- certuri in familie;- de razboi- nereusita in familie;- incarcat- reantoarcerea timpurilor bune;- in- calatorie proiectata demult;- in voia valurilor- primejdie;- la bordul unui- bogatie;- mergand cu- calatorie si folos;- navigand- calatorie in curand; -pe ape linistite- multumire sufleteasca; -pe ape involburate spre noi- sfarsitul dificultatilor;- pe mare- vesti;- pilot pe- castiguri materiale imediate;- sosind in port- se incheie o etapa din viata;- timona de- calatorie;- vazut de departe- schimbare importanta si pozitiva a situatiei.
28 Vapor - In traditia romaneasca se spune ca daca te visezi calatorind cu un vapor despre o casatorie este vorba. Pe langa aceasta casatorie vor aparea si alte evenimente care te vor interesa. Potrivit traditiei occidentale, visul cu vapor vesteste calatorie.
29 Var - schimb de locuinta.
30 Varsa (A) - apa calda- griji legate de sanatate;- apa rece- comportament copilaresc;- ciorba- casatorie bogata;- sare- probleme de familie;- lapte- pierderi, nefericire;- sange- deces;- ulei de gatit- pierderi banesti;- ulei pe cap- inaltari mai sus decat altii;- vin- vei fi inselat de o persoana in care aveai mare incredere.
31 Varza - Daca visezi ca gatesti varza este semn ca vei avea noroc; daca visezi ca mananci varza este semn ca e posibil sa faci datorii din cauza cheltuielilor necontrolate.
32 Varza - economii insemnate;- acra- bucurie;- alba- bogatie;- culegand- ai o mare putere interioara;- cultivand- viata placuta;- mancand- plictiseala;- semanand- in curand bani; rosie- dragoste impartasita;- taind- neantelegeri in familie ce vor fi rezlvate;- tocata- casa cu economie;- visand multa- neplaceri.
33 Vas - aducand cu apa- pierdere de bunuri;- astupand- fa economie;- de argint- inaltare in rang;- de aur- numirea intr-un post mare;- de flori- bucurie;- de lut- vei dobandi avere;-de metal- calatorie norocoasa;- lovirea- intelegere, veste;- lovirea cu ciomagul- impacare cu dusmanul;- cu cutitul- boala cu junghiuri;- cu palma dreapta- neantelegeri in familie;- cu palma stanga- musafiri certareti nepoftiti;- cu picioarele- regrete pentru un domn;- de nichel- casatorie;- de pamant- viata cinstita si fericita;- gol- dificultati;- planta in- sa te astepti la o schimbare in bine;- plin- belsug;- pui flori in- noroc si castiguri;- umplerea unui- companie placuta;- visand cum se sparge cu ulei- nenoroc.
34 Vas / vase - de vei vedea, in vis, vas de aur sau de argint, promovare, inaintare inseamna; vase de fier de vei visa, semn al unei casatorii norocoase este.
35 Vata - bucata de- situatie grea;- cu sange- vesti importante de la slujba;- folosesti pentru a lustrui- pericol mare;- pachet cu- ai opinii clare si precise.
36 Vaza - Daca visezi o vaza plina cu flori frumoase inseamna ca ai prieteni de incredere.Daca visezi ca florile sint ofilite inseamna ca vei fi trist o perioada.
37 Vazand - arme- tentatii periculoase;- cercei- castig la joc de noroc;- ceas- mici pierderi;- grau- noroc;- rubin- esti impulsiv si grabit in ceea ce faci.
38 Veche - casa- inrautatirea starii sanatatii;- costum in stare- hotarare de sine;- fotografia- regrete;- mobila- stabilitate in dragoste;- oala de cupru- cineva vrea sa te ajute;- orga- sperante noi in dragoste;- palarie- saracie;- radio- calatorie placuta de afaceri;- sabia- esti incaatanat si revendicativ.
39 Vecin / vecina - De-ti vei visa vecinii, rau iti va fi. Vei participa la certuri si vei fi in preajma unor pericole.
40 Vedea (A) - ceva neclar- trebuie sa rezolvi o situatie inainte de a se inrautati;- cocosul- veste buna;- cruce- atentie la fapte si intentii;- elefant- insanatasire, viata lunga;- excremente- beneficiu neasteptat;- fan- atac de hoti;- furnica- osteneala cu folos;- Dumnezeu- mare fericire;- munte inalt- glorie;- orb- zile fericite;- orga- bucurie;- un cioban- veste cu bucurie;- cocosul- stire favorabila;- un crap- sanatate, viata lunga;- un cersetor- ostilitate ce nu te afecteaza direct;- un contrabandist- decizii pripite;- un marinar- noroc la serviciu;- pompier- ai castigat o batalie dupa un mare efort;- un sfant- ai parte de o impacare pe care o doresti de mult;- un sutien- idei ciudate si pline deoriginalitate.
41 Vehicul - a conduce un- pierderi insemnate de bani;- iti sare o roata de la- pierderea fericirii, ruina materiala, necredinta unei persoane;- mina pusa pe- pericole asunse.
42 Vena - Daca visezi ca iti tai o vena inseamna ca vei primi vesti proaste de la persoana iubita.
43 Venin - prigonire, moarte;- a arunca- noroc;- daca dai- dusmanii asunse.
44 Verde - calm, prosperitate, fidelitate, simpatie, odihna, venin, moarte;- arbore- onoare , cinste, bogatie neasteptata;- camp- invitatie placuta;- deschis- veselie;- exces de- personalitate obtinuta prin munca, pentru a obtine succes;- fasole- afaceri prospere;- frunza- implinirea dorintelor;- grau- ploi;- haina- proiecte ce te entuziasmeaza;- holda- vreme rea, dureri reumatice;- iarba- sanatate, voie buna, prudenta fata de dusman;- maslina- sanatate buna; -obiecte de culoare- insanatosire, prosperitate dupa insuccese si boala;- ochi- mare amor;- padure- sanatate, esti un om prea iesit din tiparele normale;- pamant- pace, bunastare;- peisaj- viata buna;- poame neroditoare- sterilitatea sotiei;- patrunjel- imbolnavire;- vale- imbunatatirea situatiei materiale, fericire;- verde inchis- amenintare.
45 Verde / verdeata - noroc in dragoste inseamna.
46 Verigheta - bucurii in amor;- avand- casatorie;- primind- dragoste statornica;- pierzand- necazuri.
47 Vesel - om- bucurii mari.
48 Veste - buna ai primit- neampliniri, boala,- de barbat- neampliniri;- duci o- finalizarea problemelor care te-au chinuit;- intinate- necaz, boala;- noi- voie buna pentru ceva, dar de la o persoana cunoscuta;- rupte- ceata, clevetiri cu necunoscutii;- scumpe- dregatorie de onoare, succes profesional;- veche- grija, pericol de foc.
49 Vesti - Daca visezi ca primesti vesti bune este semn ca vei avea noroc.Daca visezi ca vestile sint rele, vei suferi o serie de dezamagiri.
50 Veverita - Daca visezi ca hranesti o veverita cu alune inseamna ca vei participa la activitati sociale interesante.A urmari veveritele din copaci este semn ca vei fi somat sa-ti platesti datoriile.
51 Vie / vita-de-vie - In traditia araba a explicarii viselor, de te vei visa plantand vita -de- vie de cinste si nume bun vei avea parte. In traditia romaneasca, visul cu vita-de- vie are mai multe explicatii. De exemplu daca visezi o vita paraginita, semn e ca viitorul tau e bun, ca steaua ta este si va fi sus. De vei visa o vie cu struguri necopti, relatiile tale cu cei din jur nu vor fi bune, te vei lua la harta, te vei certa. In cazul in care vei visa vie cu struguri copti, schimbare de vreme inseamna, cel mai sigur va veni ploaia. Atunci cand vei visa ca dezlegi ramurile vitei-de-vie de pe araci, e de rau, vei fi pusa in situatia de a pati o rusine de a-ti pierde cinstea.
52 Vie - cearta, bani multi, vei gasi fericirea;- avand- belsug, bani multi;- butuc de- lacrimi;- carlige de- mari pagube;- cules de- bucurie in familie;- cu struguri copti- vorbe multe;- in butoi- stire placuta;- lucrezi in- ai relatii bune cu partenerul de viata;- paraginita- sanatate, an bun;- taran lucrand in- elimina unele framantari;- scoica- succes in sport;- vita de- paguba, intelepciune.
53 Vierme - boala molipsatoare, cearta; -calcand- iti alungi pe cel mai bun prieten;- de cadavre- ploaie;- cazand de pe frunze- oameni rai in jur;- de matase- bogatie, castig in curand;- de matase in gogoasa sa- clevetiri;- de pamant- vei fi pagubit;- tarandu-se- timp cald si ploaie;- vazand- timp ploios.
54 Vierme - cearta si intamplari legate de o boala.
55 Viermi - Daca visezi viermi este semn ca vei avea noroc, in special daca faci lucruri creative.
56 Viermi - In traditia occidentala se zice ca asemenea vis scarbos iti prevesteste noroc. Vechii persi aveau pentru acest vis o explicatie total opusa: pentru ei, viermii prevesteau evenimente si certuri legate de boala cuiva. Potrivit traditiei romanesti, viermii prevestesc timp cald si ploios, rodnicie, iar viermii de matase prevestesc castiguri.
57 Viespe - munca zadarnica fara folos, vei primi o veste neplacuta;- cuib de- pierdere;- gonind- despartire neasteptata;- in roi- casa ferita de griji;- intepandu-te- dezamagire;- iti dau tarcoale- trebuie sa-ti aperi interesele;- omorand- fericire;- putine- casa cu griji;- zburand- vorbe grele, osteneala degeaba;- vazand- dusmani rai.
58 Vin - trai bun, bunastare, beatitudine;- alb- multumire, prietenie sincera;- alb ca bei- bucurii in curand, sanatate si fericire;- band- succese, trai imbelsugat;- band singur- paguba, tulburari;- band vin dulce- placeri in dragoste;- cu apa- semn bun;- de mai multe categorii- sila de unii oameni, pagube;- dese- imbunatatirea situatiei;- imbuteliezi sticle cu- teama pentru viitor;- in butoi- petrecere; -in pivnita- avere;- in sticla- batranete prematura;- negru- boala, suparare;- pritocind- moarte;- rosu- veselie si optimism, dar viitor stricat;- rosu servind pe altii- saracie, imbolnavire;- sec- evita excesele de orice fel;- stricat- imbolnavire;- sticla cu- ai imaginatie bogata;- tulbure- sfada, paguba, boala;- turnand- semn rau;- varsam- vei fi inselat de o persoana de care aveai nevoie;- vazand- vigoare, putere, iti vei gasi norocul.
59 Vila - Daca visezi ca traiesti luxos intr-o vila inseamna ca vei pleca intr-o calatorie cu persoana iubita.
60 Vin - Daca visezi ca te imbeti cu vin inseamna ca va trebui sa ai grija sa pastrezi secretele.Daca visezi ca bei vin moderat inseamna ca vei fi influentat de un cleric.
61 Vinde (A) - aur- hotie;- carne la tejghea- prestigiu stricat, dispret;- catifea- esti lenes si lipsit de sperante;- coral- slabiciune;- locuinta- pierdere materiala si sentimentala;- doctorie- mari castiguri banesti;- evantai- ai putere mare de munca;- grape fruits- probleme in familie;- jocuri la magazin- te pacalesti crezand ca cineva te iubeste;- medicamente- castiguri financiare;- narcotice- afaceri ilicite;- motocicleta- recuperare de bani;- orz- intalniri nu prea calme;- paine- te implici intr-o mare organizatie;- pe credit- esti nesigur si neancrezator;- piatra pretioasa- suferi o pierdere.
62 Vioara - A canta la vioara inseamna ca vei uimi oamenii prin intermediul ideilor tale originale, astfel incit ei te vor aprecia.E bine daca tu esti cel care sculta muzica la acest instrument; e mai putin bine daca tu esti cel care canta, visul prevesteste necazuri; Amor fericit, zile placute; - Achizitionezi o- castig financiar;- Altcineva canta- vei avea de infruntat o situatie compromitatoare si complicata;- Avand- chef cu prietenii;- Cantand din- nunta cu petrecere;- Cineva canta- veste placuta;- Cu o coarda lipsa- neliniste;- Tu canti din- nepasare in afaceri;- visand- petrecere rea
63 Viol - Orice vis despre violuri este semn ca trebuie sa te porti totdeauna elegant si frumos.
64 Viol - Aceste vis este o avertizare la adresa dumneavoastra si a resurselor dumneavoastra.Daca visati ca sunteti violat, sau vedeti pe cineva ca este violat atunci evitati persoanele pe care nu le cunoasteti si zonele mai retrase.De asemenea fiti atent in ceea ce priveste finantele deoarece sunt multe sanse de a fi jefuit.
65 Violent - Greutati la serviciu;- in penitenciar- schimbare sigura;- femei reactionand- esti sensibil si timid;- furtuna- ganduri si idei distrugatoare;- om reactionand- esti intr-o situatie delicata, aproape fara iesire.
66 Violeta / Violete - Daca visezi ca porti sau culegi violete inseamna ca vei avea o pozitie mai buna din punct de vedere social.Violeta - modestie;- primind - vizita placuta
67 Violet - Visul prevesteste succes in activitatile tale, mai ales daca e sezonul violetelor.
68 Vipera - Visul acesta prevesteste un pericol; prin vrednicie, atentie si prevedere, poti depasi pericolul.
69 Vipere / Vipera / Serpi - Primejdie, vrajmasiite vor birui;- atacand- inselatorie, viclenie;- dormind- amici credinciosi, prieteni rauvoitori si ascunsi;- frumosi- pericole pentru viata psihica;- muscandu-te- pierderi de bani;- pierzand- te vei elibera dintr-o situatie grea;- ucisa- nu vei ajunge in mana dusmanului;- vazand- rauvoitori tacuti.
70 Virgina - Daca o fata viseaza ca este virgina inseamna ca va fi atragatoare pentru persoanele de sex opus.Daca o femeie casatorita viseaza ca este virgina, va trece printr-o serie de evenimente neplacute.
71 Virgin / Virgina - Bucurie si fericire;- esti- perioada de naivitate;- relatii cu o- norocul iti va zambi..
72 Visa - acoperi fata- ascunzisuri sentimentale;- blana in- planuri realizabile; -ca latri- schimbare de caracter, vei deveni foarte bun si bland;- ceva bun si-i spui altuia- acel vis se va realiza;- ca-l talmacesti- visul se va realiza;- copil- spor in casa;- cosmar- situatie financiara buna;- doctor- averea iti va spori;- fratele- semn bun in dragoste si in afaceri;- ghimpi- cearta cu cineva;- haina- semn de bine; -iubitul- placere;- mare nasul- refacerea averii;- pe ADAM si EVA- zamislire de copil; - placut- situatie buna la serviciu;- judecator- vei scapa de o grija care te apasa;- sportiv- vei fi inselat in afaceri.
73 Visine - Visine de vei visa ca mananci, semn de batranete este; visul acesta mai inseamna ca nu ti se va indeplini o fagduiala a cuiva, dar mai poate insemna si un mic eveniment, o bucurie sau un necaz.
74 Vita - paguba;- cu struguri albi- prietenii tai sunt puternici;- cu struguri copti- placere;- cu struguri necopti- iti vei atinge tinta;- fara struguri- lacrimi;- foi de- cinste mare;- vazand- veselie;- visand- intelepciune;- mare- bucurie;- vazand- un nou prieten.
75 Vite - Daca visezi o vaca slaba si murdara inseamna ca va trebui sa muncesti mult pentru a-ti atinge scopurile; dar daca vitele sint grase si curate inseamna ca te vei distra cu prieteni interesanti.
76 Vitel - Se zice ca daca visezi in vis un vitelus, noroc si bucurie vei avea in viata de zi cu zi. Acest vis este bun pentru indragostiti, prevestindu-le numai de bine.
77 Viteza - Avion in- faci o miscare avantajoasa;- Masina in- stai bine cu sentimetele;- Tren in- esti calm si multumit.
78 Vizita - Dorinta de colaborare;- facand- vei pati o nedreptate;- facuta- nedreptate;- la azil- neplaceri acasa sau la serviciu;- la parlament- perspective bune in camera;- la prieten- sa ai rabdare pentru a avansa in cariera;- la rude- mari capacitati organizatorice;- lunga- cearta, discutii contradictorii;- primind- tristete, necaz, neplacere, ai o problema urgenta de rezolvat; -scurta- sa nu iei nici o decizie.
79 Voal - Asezat pe fata- necesitate deosebita, sunt asunse fapte pentru un barbat;- de acoperit fata- ti se ascunde ceva in familie;- pe fata unei femei- casatorie;- rupt- taina aflata.
80 Voce / Voci - aspra auzind- schimbare in planuri;- clara- fericire;- potolita- ai intentii agresive;- proprie- atentie, sa nu faci greseli care te-ar costa mult;- ragusita- schimbari la serviciu;- ridicata- esti prost dispus;- ridicola- pretentii ridicole;- sacadata- bucurie.
81 Vomita (A) - Orice vis despre persoane care vomita este semn de noroc in casa si in afaceri.
82 Vopsea / Vopsele - Daca visezi ca pui un strat nou de culoare pe ceva, inseamna ca ai secrete fata de prieteni.Daca visezi o casa care este zugravita inseamna ca prietenii au secrete fata de tine.
83 Vopsea / Vopsele - clevetire;- de mai multe culori- femeie usoara, sunteti afemeiat;- vazand- minciuni.
84 Vorbe / Vorbi (A) - cu bunicii- sfaturi bune;- cu copii- dorinte implinite;- cu DUMNEZEU- bunastare;- cu diavolul- ti s-a facutdeja un rau; -cu o matusa- cearta in familie;- cu un jangarm- cearta, proces;- cu un contabil- mare putere de adaptare;- cu un conte- injosire;- cu un om ce este mort- semn bun;- cu rectorul universitar- vesti bune;- fantoma- deziluzii;- curat- marirea averii;- de rau- esti admiratsi respectat;- in somn- demascarea faptelor, adevarat va fi ce ai spus;- in limbi straine- lipsa de incredere, inamici;- la telefon- dezamagire cu partenerul de viata;- noi vorbim in limbi straine- barfa, calomnie;- rabinul- esti foarte multumit de felul cum iti merge viata;- scheletul- ai un secret pe care sa-l spui cuiva;- stapana tare- actiuni proaste;- papagalul- ingrijorare- vorbim cu copii mici- dorinta implinita;- visam ca vorbim cu morti, dar in vis sunt vii- mare realizare, reusita intr-o afacere importanta.
85 Vrabie - De vei visa vrabii, semn rau este, de moarte si lacrimi; vrabii de vezi in vis si le prinzi, prevestire de prietenie sau chiar de dragoste este; in general, vrabie inseamna prieteni, iar vrabiile vazute in vis prevestesc munca grea, dar cu im.
86 Vrajitoare - Daca visezi o vrajitoare calare pe o matura inseamna ca vei avea relatii sociale bune.
87 Vrajotoare - Depinde de actiunea vrajitoarei in vis - te ajuta (apelezi la ea) sau iti face raua Simti ca nu mai ai controlul asupra problemelor tale, ori au devenit prea mari si ti se pare ca esti sub influenta unor ghinioane, ori dai vina pe alte forte, pentru ca nu-ti poti recunoaste vina la greselile comise. Daca visul pune accent pe dragoste, esti atras nebuneste de cineva, desi logica iti spune ca nu merita dragostea ta; daca are legatura cu planul intelectual, financiar sau profesional, dai piept cu tot felul de piedici carora nu le gasesti rezolvarea si nici macar explicatia; ai impresia ca cineva iti face rau, teama ca aui dusmani puternici, incapacitatea de a depasi problemele actuale, dand vina pe altii sau asteptand solutii de la altii; te temi de destin sau de viitor, esti implicat in evenimente de destin in fata carora te lasi in voia sortii - teama de forte oculte, ti se pare ca cineva iti vrea raul.
88 Vulpe - Daca visezi o vulpe inseamna ca vei suferi din cauza prietenilor falsi.Daca visezi ca esti la o vanatoare de vulpi, inseamna ca vei fi curind invitat la petreceri dragute.
89 Vulpea - Vulpea are semnificatie negativa in aproape orice vis. Ea este considerata un simbol al marsaviei, al minciunii, al inselaciunii. Daca o fata sau o femeie viseaza o vulpe, inseamna ca altcineva o urmareste in secret, ca alta femeie sau alta persoana se intereseaza de ea cu ganduri nu prea curate. Vulpea aparuta i visul unei fete sau femei poate insemna si rivala in dragoste. Latratul vulpii in vis te avertizeaza ca trebuie sa pleci, ca te paste un pericol si trebuie sa-ti schimbi locul si norocul.
90 Vultur - dusmani;- asezandu-se pe nasul tau- moarte in familie;- atac asupra ochilor tai- mare pericol;- cazand- nerealizarea proiectelor;- cazut- declinul puterii tale fizice;- devoreaza prada- noroc, triumf pentru adversar;- daca iti vorbeste- vei fi primit de un om mare;- imobil in aer- imposibilitatea de a realiza o afacere;- impuscand- pierdere;- in zbor- izbanda, castig, dobanda;- in coline- umilinte, dominare, subordonare;- in ghiara cu prada- inamicii te asteapta atacand;- luptandu-se in vazduh- moarte, persecutie;- mancandu-si hrana- iti va zambi si tie sansa;- mort- ruina;- nu te atinge- nu va reusi sa-ti faca rau;- omorand un- va fi bine, ai depasit o serie de necazuri;- prinzand- intristare, mare suparare;- prins de tine- suparare;- repezindu-se asupra ta- boala;- stand- moarte intre cei mari si bogati;- ranit- pierdere de bani;- vazand- prosperitate;- vine spre noi- nemultumire, adversitati;- visand- soarta favorabila;- uitandu-se la tine- dusman care te supravegheaza;- zburand- obiectie atinse;- zburand la mari inaltimi- nemultumiri mari;- zburand lent cu opriri- intarzieri in planuri.
91 Veverita - Fericire in casatorie, binecuvantare de copii, viata placuta.